Connect with us

Култура

„Ера“ представя „Кървава луна“ от Виктор Метос

Avatar

Публикувано

на

kyrvava luna final

Четирима души са нападнати докато разпъват палатките си в близост до живописен каньон. Само една жена оцелява.

Следващата книга на „Ера“ – „Кървава луна“ с автор Виктор Метос, ще излезе от печат на 17-ти април. Виктор Метос е успешен автор на повече от 50 романа. Книгите му бързо се превръщат в бестселъри и са продадени в повече от милион копия по целия свят; сред тях е блестящият трилър „Съпруга на убиец“. Метос е номиниран за престижната награда „Едгар“ за най-добър роман. Преди писателската си кариера, той работи като прокурор и адвокат по наказателни дела.

Арло Уорд е заловен в близост до местопрестъплението, покрит с кръвта им. Той не само признава, но и описва убийствата с ужасяваща точност. Въпреки че не откриват оръжието, нито имат надеждни свидетели, полицаите приемат безусловно признанието на странния Арло.

За прокурора това е възможност лесно да получи осъдителна присъда. Но за адвокатите Дилън Астър и Лили Ричи да поемат този случай е повече от риск.

Все пак има подозрения, че Арло не е виновен и просто иска да бъде център на внимание. Когато делото започва, наяве излизат все повече противоречиви факти. А Арло следва свой собствен, съвсем неочакван план…

Advertisement
Continue Reading
Advertisement