Connect with us

Lifestyle

Есента идва с „Форум бременност и детско здраве“

Avatar

Публикувано

на

Форум бременност и детско здраве 640x480 1

Проследете любимото на стотици бъдещи и настоящи родители събитие на живо на Investor Media PRO и на Puls.bg

Нова доза полезни съвети директно от едни от най-големите медицински специалисти по майчино и детско здраве е подготвил любимият на стотици „Форум бременност и детско здраве“. Той се организира в дигитален формат от здравния портал Puls.bg и ще се излъчва на живо на 16 октомври от 16:00 часа. Може да се проследи от всеки безплатно на Investor Media PRO и на Puls.bg.

В унисон с настъпването на студените месеци от годината, есенното издание на „Форум бременност и детско здраве“ ще обърне внимание както на важните въпроси, свързани с безпроблемното протичане на бременността и раждането, така и на това какво знаем до момента за Ковид и бременността, как да се предпазим и кои са мерките, които родителите трябва да предприемат в сезона на вирусните инфекции, за да бъдат здрави децата им.

Програмата на „Форум бременност и детско здраве“ отново е наситена с много важни акценти, по които експертното си мнение ще споделят утвърдени специалисти. Една от ключовите теми ще бъде фокусирана върху хипофункцията на щитовидната жлеза и тиреоидит на Хашимото – мерките преди, по време на и след бременността. Какво трябва да се има предвид при грижата за родилката при усложнен и неусложнен следродилен период, какви права имат бъдещите майки на работното място и интересни трудово-правни казуси по време на пандемия ще научат зрителите на 16 октомври.

Екипът на форума, начело с неговата водещата и главен редактор на Puls.bg Румяна Тасева, отново ще постави специален фокус върху здравето на детето. Бъдещите и настоящи родители ще научат как да се грижат правилно за косата и скалпа на бебето и кога е нужна корекция на зъбите в ранна и предучилищна възраст. И тъй като психическото и физическо здраве на малчуганите е неразривно свързано с това на техните родители, „Форум бременност и детско здраве“ отново ще покани на сцената си уважаван психолог, от когото ще научим от желязо ли са мама и татко и как да постигнем баланс вкъщи.

Advertisement

За финал ще видим и много интересна среща с една от най-талантливите български актриси у нас, която от началото на март е горда майка на момченце. Коя е тя и какво още да очаквате в новото дигитално издание на „Форум бременност и детско здраве“ – ще откриете на стрийминг платформата за събития с професионален фокус на Investor Media Group – Investor Media PRO, където може да се регистрирате предварително и да проследите форума на живо. Той ще се излъчва на живо и на Puls.bg/live. 

Генерални партньори на „Форум бременност и детско здраве“ са BABE Laboratorios и KIN Laboratorios, основни партньори са НУРОФЕН и MEDICAL DENT. Събитието се провежда с подкрепата на столичната верига хипермаркети HIT Max.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIRDnes.bgAz-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg, Новите родителиMamamia.bg, Първите седем,  Bebok.euЖената днес и София играе/Sofia plays.

Continue Reading
Advertisement