Connect with us

Кино

Еуфория се завръща на 10 януари в HBO GO

Avatar

Публикувано

на

euphoria hbo 1560510542 scaled 1

Драматичният сериал на HBO Еуфория, създаден, написан и режисиран от Сам Левинсън, с участието на носителката на Еми Зендая и продуциран в партньорство с A24, ще се завърне за втория си сезон от осем епизода на 10-ти януари, 2022 година, в стрийминг платформата HBO GO.

Сред преплитащите се житейски истории в град Ийст Хайленд, 17-годишната Ру (Зендая) трябва да намери надежда, докато балансира между емоции, провокирани от любов, загуба и пристрастяване.

Финалът на първия сезон ни остави на гарата с раздялата на Ру и Джулс и със спекулация за свръхдоза, взета от Ру. Двата специални епизода, излъчени декември 2019 и януари 2021,  показаха, че  Ру е жива, а Джулс се е завърнала у дома.

В дългоочаквания втори сезон отново ще видим носителката на награда  Еми Зендая, Хънтър Шафър, Ника Кинг, Ерик Дейн, Ангъс Клауд, Джейкъб Елорди, Алджи Смит, Сидни Суини, Алекса Деми, Барби Ферейра, Мод Апатоу, Джейвон Уолтън, Доминик Фике, Сторм Рийд и Остин Ейбрамс.

Оригиналният HBO сериал е създаден и написан от Сам Левинсън, който също така е и изпълнителен продуцент; изпълнителни продуценти са още Рави Нандан, Кевин Тюрен, Уил Грийнфийлд, Дрейк, Адел Нур, Зендая, Хадас Мозес Лихтенщайн, Рон Лешем, Дафна Левин; Кенет Ю е продуцент; Ашли Левинсън, Харисън Крайс и Хулио Перес са копродуценти. Продукцията на HBO в партньорство с A24 и e базирана на едноименния израелски сериал на студио  ХОТ (HOT), създаден от Рон Лешем и Дафна Левин.

Advertisement

https://www.youtube.com/watch?v=V6CcWmMuXQ0&authuser=1

Continue Reading
Advertisement