Connect with us

Lifestyle

ЖИВЕЙ АКТИВНО! в Бургас на 28 август

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На 28 август 2016 г. Нестле България, с подкрепата на Министерството на младежта и спорта, Община Бургас, както и Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Тити Папзов, Евгени Иванов-Пушката и много други, ще даде официален старт на бургаското издание на най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот. Големите спортисти на България ще поведат десетки хиляди на поход под мотото „По-добри заедно!“

Денят на ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще започне точно в 10:00 часа от три начални точки. Велопоходът ще стартира от Моста в Морската градина, начело с Тити Папазов и Тереза Маринова. Ангел Ковачев ще поведе почитатели на ролерите и скейтборда от Графичната база, а от Културен център „Морско казино“ ще потегли пешеходен поход, воден от Евгени Иванов-Пушката и Данчо Йовчев. Трите активни лъча ще се съберат пред Пантеона в Морската градина, където на официална церемония ще бъде даден старт на ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2016 в Бургас.

Началото ще бъде поставено още в 11:00 часа със сладоледени игри за двойки с NESTLE Ice Cream® и Лео Бианки; с игри на открито и Heal Fit гимнастика с АСЕМ; с щафетни игри в компанията на Тереза Маринова, художествена гимнастика с КХГ „Черноморец“; с турнири по футбол и волейбол с Евгени Иванов-Пушката; с музика, танци и NESCAFÉ® забавления, заедно с Дивна и Део; с PURINA® представяне, игри за домашни любимци и техните стопани с треньора Асен Аролски и рапъра Играта, както и с освежаващи демонстрации по водна топка, сърф и други водни забавления.

С изпращането на активния ден в Бургас ще се заемат музикалните звезди Сантра, Дивна, Играта, Лео, Павел и Венци Венц, чиито музикални изпълнения ще започнат в 18:00 часа на сцената на ЖИВЕЙ АКТИВНО! на Пантеона.

Advertisement

Движение, спорт, състезания, игри за балансирано хранене, танци, музика и семейни щафети са само част от идеите, които доброволци от цялата страна могат да предлагат на сайта: www.jiveiaktivno.bg след 10 юни 2016 г. и които ще станат част от програмата на събитията по време на кампанията. Всички, които искат да получат повече информация за ЖИВЕЙ АКТИВНО! могат да го направят във Facebook (https://www.facebook.com/Live.Actively) или на сайта на инициативата (http://www.jiveiaktivno.bg).

 

Continue Reading
Advertisement