Connect with us

Lifestyle

Задължителни продукти за летните горещини

Avatar

Публикувано

на

270521 PRESS Zadalzhitelni produkti za letnite goreshtini

снимка: ПР

Нашите 5 любими продукта на Natura Bissé специално подбрани за лятото

Топлото време отново е при нас. Имате ли нужда да промените своя ритуал за красота? Предполагаме, че по това време на годината бихте искали да се справите с неудобствата, които високите температури причиняват на вашата кожа.

За да ви осигурим безупречност, дори когато топлината ни пречи, ние предлагаме 5 крема с лека текстура, всеки от които е проектиран да отговори на специфичните нужди на вашата кожа. Тези кремове носят свежо усещане, съчетано  с лекота и ефикасност. Идеални са за комбиниране със здравословна доза слънцезащита.

Контролирайте нежелания блясък

Advertisement

За да държите кожата си под контрол през лятото, имате нужда от леки текстури, които да се абсорбират бързо. Stabilizing Gel Cream осигурява трайна хидратация, помага за регулиране на себума и предлага матово покритие. Три начина, чрез които може да контролирате комбинирана или мазна кожа.

270521 PRESS Zadalzhitelni produkti za letnite goreshtini 1

Чао, Несъвършенства! Здравей, Жизненост!

Търсите продукт, който пречиства кожата ви, като в същото време я прави по-мека, по-сияйна и дълбоко хидратирана? Не се отчайвайте – Oxygen Cream няма да ви разочарова. Формулата му съдържа олиго-елементи и водороден прекис, който се трансформира в кислород при контакт с кожата ви. Облива я в светлина и съживява бледия тен, без да предизвиква омазняване. Забравете за изморената и безжизнена кожа, породена от стрес или тютюн. Този крем е за вас.

270521 PRESS Zadalzhitelni produkti za letnite goreshtini 2

Антиоксидантна сигурност

С излагането на слънце антиоксидантите стават още по-необходими, за да минимизират вредното действие върху кожата ви. C+C Vitamin Fluid включва различни видове Витамин C, както и про-витамин D и масло от куркума, за да ви поднесе един мощен коктейл против стареене. Този флуид помага за подобряване на еластичността и блясъка.

Advertisement

270521 PRESS Zadalzhitelni produkti za letnite goreshtini 3

Хранителни вещества в лека текстура

Зрялата и по-взискателна кожа е свикнала с формули, богати на активни съставки. Което не означава, че получават по-малко ефективност от продуктите за лице през лятото. Essential Shock Intense Gel е леката версия на един от най-продаваните ни продукти, идеален за възстановяване на кожа, лишена от еластичност. Също така, със своята освежаваща текстура, помага за намаляването на признаците на стареене и за борба с ефектите от хормоналните промени.

270521 PRESS Zadalzhitelni produkti za letnite goreshtini 4

Матиращата сила против стареене

Изключително богат на защитни активни съставки, но и с изненадващо лека текстура, Diamond Cocoon Ultra Rich Cream е обогатен с пребиотици и други съвременни съставки. Този овлажнител помага да се контролират признаците на стареене, често причинени от замърсяване или слънчева радиация. Интензивно хидратиращ и успокояващ, той допринася за минимизиране появата на пори и ви помага да постигнете по-гладка и стегната кожа с матово покритие

270521 PRESS Zadalzhitelni produkti za letnite goreshtini 5

Advertisement
Continue Reading
Advertisement