Connect with us

Lifestyle

Замъкът „Влюбен във вятъра“ – Равадиново с номинация за LIFESTYLE Awards 2016

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Замъкът „Влюбен във вятъра“ – Равадиново получи заслужена номинация от годишните награди за индустрията във високия клас – V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016. Церемонията ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.

Замъкът е уникален частен проект, създаден като туристически атракцион, място за разходка, забавление и отмора. Изграден е изцяло в приказен стил и привлича многобройни туристи от страната и чужбина със завлядяващ архитектурен стил, красив парк с езеро, художествени галерии, винарна, параклис, зона за игри и конна база. Началото на строежа е поставено през 1996 година и оттогава досега целият проект, дизайн и изпълнение се осъществява от неговия собственик Георги Тумпалов само с лични средства, без помощи, дарения, кредити, заеми или други инвестиции.
С всяка изминала година Замъкът се превръща от туристически обект от Регионално през Национално значение до световноизвестна атракция.

Доказателство за това са изключително успешното участие в Световното Туристическо изложение в Лондон, което спомогна за включването на Замъка като част от организираните програми на лидерите в туризма, като TUI и Balkan Holidays. Златна звезда от международната Туристическа Борса в София, Наградите от VIP Communication и силното присъствие в големите международни платформи, като Trip Advisor и Escape Rooms International. Участието на Замъка в силния международен конкурс в Италия A’Design Awards донесе заслужената първа и втора награда в конкуренция с 18 000 проекта. А със спечелените златен и сребърен приз рейтингът на България от 85 място в момента е на 33-то. Тази награда е признание както за архитекта и дизайнера Георги Тумпалов и за целия му екип, така и за усилията на целия туристически бранш в региона и в България. Благодарение на постигнатите резултати и на високия рейтинг последваха покани за участие в международни форуми в САЩ и в Сингапур.
Замъкът в включен във веригата за Световни конферентни центрове. До края на 2016 г. предстои да вземе участия в изложения в Италия, Ватикана, Испания, Холандия и Китай.

От юни 2016 г. Замъкът в Равадиново е основен партньор, организатор и домакин на Международен Център „Бизнес и Управление на Човешките Ресурси“ с планирани и подготвени по 4 международни мероприятия всяка година. Паралелно се организират и провеждат и серия от културни прояви, като Световен Танго Маратон, Международно изложение на винопроизводителите. Замъкът спонсорира мероприятия и инициативи на UNICEF, провежда и собствен конкурс с големи награди за фотографи и дава възможност за изява на таланти във всички области.

Advertisement

„Той е част от красотата на България и от надеждата на хората за по мирен и красив свят“, коментират резултатите от своите усилия и успехи от Замъка в Равадиново.

През 2016 г. спечелилите наградите за лайфстайл индустрията ще бъдат избрани в следните категории: НАЦИОНАЛНА МАРКА, МЕЖДУНАРОДНА МАРКА, ЛУКСОЗНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ЛУКСОЗЕН РЕСТОРАНТ, ЛУКСОЗЕН ХОТЕЛ, ЛУКСОЗЕН БУТИКОВ ХОТЕЛ, ЛУКСОЗЕН GOLF CLUB, Луксозен интериор DESIGN STUDIO, ЛУКСОЗЕН УЕЛНЕС ЦЕНТЪР, ЛУКСОЗЕН ФИТНЕС ЦЕНТЪР, ЛУКСОЗЕН SPA САЛОН, ЛУКСОЗЕН BEAUTY САЛОН, Esthetic CLINIC, МОДЕН ДИЗАЙНЕР, ЛУКСОЗЕН БУТИК – мъжка/дамска мода, ЛУКСОЗЕН SWIM & WEAR БУТИК, ЛУКСОЗНИ БИЖУТА & АКСЕСОАРИ, ЧАСТНО БАНКИРАНЕ, ОТКРИТИЕ НА ГОДИНАТА, СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА, ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ, NIGHT CLUB, YACHTING, КАЗИНО, КЕТЪРИНГ УСЛУГИ и други.
Церемонията ще продължи инициативата на организаторите от VIP Communication PR за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ! Партньори на инициативата са ERP Academy, ВУЗФ и Ротари Клуб Самоков.

Continue Reading
Advertisement