Connect with us

Кино

Започва лятното турне на Неконформистката алтернатива в Club VOID

Avatar

Публикувано

на

На 29-ти юни, четвъртък от 21:30ч Неконформистката алтернатива представя една наистина алтернативна програма. Обичайно селекциите ни са съставени от късометражни филми, но този път ще ви покажем подбор от друга кратка визуална форма, която никога не се прожектира на голям екран. Тя е хибрид между музика, поезия и кино. Резултат е от една зараждаща се засега почти незабелязано субкултура от автентичен ъндърграунд извън музикалните компании, разпространявана единствено онлайн и в този смисъл наистина независима.

И да, става дума за съвременен български хип-хоп, но не такъв, който е по-близък до друг „музикален“ стил с ориенталски елементи или е сляпо подражание на западния мейнстрийм, а такъв, в който има истински емоционален заряд и силно послание. Автентичен антипод на бездушието, примирението, отчаянието, негативизма и страха. Той е закономерният резултат, когато имаш какво да кажеш и знаеш как.

Програмата се препоръчва за всички, които вече имат някакъв поглед върху алтернативния български рап, но още повече е за тези, които изобщо не подозират за съществуването му.

Следете събитието във Facebook – https://www.facebook.com/events/1488751164501679/

Вход: 5 лева

Advertisement

Куратор на програмата: Янчо Михайлов

Continue Reading
Advertisement