Connect with us

Кино

Започва предварителната продажба на билетите за ROGUE ONE: ИСТОРИЯ ОТ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ

Avatar

Публикувано

на

От този понеделник, 28 ноември, феновете на Rogue One: История от Междузвездни войни ще имат възможност да се наредят сред първите, които ще гледат киносъбитието на годината.

Rogue One: История от Междузвездни войни се позиционира непосредствено преди Епизод IV, когато група обикновени хора се събират, за да извършат нещо необикновено – да унищожат плановете на най-могъщото оръжие във Вселената на „Междузвездни войни“ – Звездата на смъртта. Тази група бунтовници ще се изправи срещу най-опасния злодей – самият Дарт Вейдър, чийто план да завладее Галактиката зависи от изграждането на това оръжие.

rogue-one-biletite-sa-v-pordajba

И тази година и най-малките фенове на междузвездната сага ще имат възможност да станат част от Rogue One: История от Междузвездни войни. Най-новият филм, които излиза на голям екран на 16 декември, ще има и дублирана версия. Историята на Джин Ерсо и бунтовниците, приели мисията да откраднат плановете на Звездата на смъртта, отново ще влезе в киносалоните и с българско озвучаване, за да даде шанс и на най-малките киномани да станат част от една много далечна Галактика.

Rogue One: История от Междузвездни войни идва в кината на 16 декември 2016 на 3D, IMAX 3D и 4DX!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement