Connect with us

Телевизия

Започва сезон 2 на хитовия френски сериал „Марсилия“ по БНТ 1

Avatar

Публикувано

на

MARSILLE FBpage season2

В четвъртък (26 май) по БНТ 1 започва втори сезон на сериала „Марсилия“. Хитовата френска продукция с участието на световноизвестния актьор Жерар Депардийо продължава да се излъчва всяка делнична вечер от 22:00 ч.

В основата на сюжета във втория сезон на „Марсилия“ отново ще бъде борбата за заемането на поста кмет на Марсилия. Робер Таро, в чийто образ именно се превъплъщава Жерар Депардийо, получава инсулт и остава в болница. През това време неговият опонент Лука Барес не спира да търси съюзници, които да му помогнат да вземе властта. Притеснена от здравословното му състояние, съпругата на Таро желае той да напусне политиката и затова решава да разкаже пред медиите, че бащата на Барес всъщност е Таро. От своя страна, Роберт Таро е твърдо убеден, че Барес не е достоен за кмет на Марсилия и не иска да му отстъпи поста си. В крайна сметка изборът вече е взет от дясната партия и съюзниците, които Барес намира.

Режисьори на драмата „Марсилия“ са Флоран Сири и Тома Жилу. Освен Жерар Депардийо, в ролите зрителите ще видят още актьорите Беноа Мажимел, Жералдин Паяс, Надя Фарес, Стефан Кайар и други. Сценарият е дело на Дан Фанк, оператор е Джани Фиоре Колтелачи, а музиката е композирана от Александър Депла.

Гледайте сезон 2 на сериала „Марсилия“ от 26 май, всеки делничен ден от 22:00 ч. по БНТ 1.

Continue Reading
Advertisement