Connect with us

Lifestyle

Започва „Pop Up Month“ с български модни брандове в Bulgaria Mall 

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Авторски бижута, дизайн студиа и марки от цяла България ще гостуват в търговския център

Уникални български марки ще гостуват в Bulgaria Mall от днес до края на април. Това ще се случи в рамките на специалната „Pop Up Month“ кампания, на която посетителите на търговския център ще имат възможност да се насладят в следващите 2 месеца. Инициатива ще се проведе на ниво +1 в мола.

Това е втора поредна година, в която Bulgaria Mall ще подкрепи талантите в българската мода и ще стане домакин на редица дизайнерски студиа, както и онлайн магазини от цялата страна. Всяка седмица до края на април в търговския център ще гостува нов „pop-up“ магазин. Кампанията цели да предостави възможност на малки и независими български студиа, ателиета и марки, да изложат своите продукти на територията на мола. Инициативата едновременно ще осигури разнообразие за посетителите и по-широка аудитория за брандовете.

Steff Wedding“ – бутиково студио за бални и сватбени рокли, са брандът, който открива кампанията. Врачанският бутик предлага изискана селекция от висококачествени дизайнерски рокли, отличаващи се с нетрадиционен експериментален стил. Моделите са леки и ефирни, с елементи от различни стилове,  сред които Бохо, Винтидж и Ръстик. Всяка от роклите е уникална и неповторима.

Advertisement

Щафетата ще бъде поета от „Wild Bugs“, които ще обърнат специално внимание на малчуганите с колекция от характерните за марката устойчиви детски дрехи, обувки и аксесоари.

В края на месец март „Denica Kurtajoff Atelier“ ще представи впечатляващи авторски бижута, сред които колиета, пръстени и гривни, изработени от естествена кожа.

Кампанията ще продължи и през месец април, като на територията на Bulgaria Mall ще гостуват още 3 български модни брандове. За повече информация за инициативата „Pop Up Month“ следете Facebook страницата на търговскяи център.

Continue Reading
Advertisement