Connect with us

Общество

„Започни млад“ с тридневно онлайн събитие в подкрепа на млади предприемач

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

„Започни млад / Start Young“ на Списание „Български предприемач“ е 50-часово събитие, с цел осигуряване на практическо обучение и възможности за реализация на идеи на начинаещи предприемачи

През ноември сп. „Български предприемач“ ще проведе 50-часовото събитие за подкрепа на предприемачи, които искат да стартират собствен бизнес. „Започни млад“ има за цел да осигури практическо обучение и възможности за реализация на идеи на начинаещи предприемачи чрез финансиране, подкрепа от ментори и партньори, откриване на съмишленици за създаване на бизнес и предоставяне на среда за изява.

„Започвайки в петък вечер с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез brainstorm с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури“, коментира Пламен Попов – съосновател на инициативата.

Стартът на събитието ще бъде на 26 ноември от 19:00 до 21:00 часа, а финалът и обявяването на победителите на 28 ноември от 18:00 до 20:00 часа.

„Участниците създават работещи проекти по време на събитието и имат възможност да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от успешни предприемачи. Създадохме формата „Започни млад“, за да запалим предприемаческия огън у подрастващите, да им създадем среда, в която да усетят напрежението на истинския живот, но и сладкото чувство за постигане на резултат след усилен труд“, коментира Ива Павлова – съосновател на инициативата.

Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне начинаещите предприемачи чрез образование, популяризация и вдъхновение. Събието е подходящо за предприемчиви личности на всяка възраст, както и за хора, които търсят реализация и биха искали да станат част от иновативен и успешен екип. Специално подбрано жури, което включва представители на бизнеса и образованието ще отличи най-добрите екипи, които ще получат награди от партньорите на събитието.

Advertisement

Сред членовете на журито, които ще оценяват проектите са Полина Тоскова – Country manager в MyPos, Димитър Димитров – CEO Ardes, Веселина Александрова – авд. кантора Александрова и общински съветник в Община Пловдив и Стефан Ставрев – CEO Trisoft.

Партньори на събитието „Започни млад“ са Mypos, Steam.bg, SWISS EDUCATION GROUP, Clean water, Tracking.bg, Smartcards.tech, MKAFINANCE, Uni State Broker Ltd., Alpha Group Bulgaria, BMlady, Нов дом 1, V&P RESIDENCE, Alexandrova Law firm, Trisoft, Съюз на работодателите в системата на народната просвета в България и Община Пловдив, Creditchoice, Cooling Power Solutions, Маркет Тренд – агенция за маркетинг и реклама и Çimstone Bulgaria.

За повече информация и регистрация за събитието: https://www.bem.bg/event-details/start-young-sofia

Continue Reading
Advertisement