Connect with us

Tехнологии

Зашеметяващите нови монитори на LG превръщат мечтите в реалност

Avatar

Публикувано

на

Компютрите са неразривна част от професионалния живот и свободното време. В стремежа си да отговори на нуждите на потребителите по-добре от всякога, LG Electronics (LG) ще представи нова линия продукти, която дава повече свобода и възможности за персонализиране на работното и личното пространство. По време на изложението CES 2016, LG ще покаже своите най-нови UltraWide™ монитори със съотношение на страните 21:9, както и геймърските монитори с 4K резолюция. Всички нови устройства са проектирани, така че да предоставят на днешните взискателни потребители повече мощност, максимална производителност и безкрайни възможности за забавление.

Новата впечатляваща серия монитори, която LG ще покаже в рамките на CES 2016, включва редица мечтани конфигурации. Една от конфигурациите, предназначена за геймъри и професионалисти от дигиталната сфера, ще бъде предложена с широкия 34-инчов (21:9) извит UltraWide™ монитор (модел 34UC98), който поддържа функцията Thunderbolt™ 2. Широкият QHD екран с резолюция 3440 x 1440, подсилващата качеството на звука IPS технология и оптимизираните функции са създадени, така  че да отговорят на нуждите на широк кръг от потребители. Подходящ за запалените геймъри и професионалистите в областта на дигиталния маркетинг, този монитор гарантира обгръщащо мултимедийно преживяване както за създаващите съдържание, така и за консумиращите такова.

Със своя 21:9 UltraWide™ извит дисплей, моделът на LG 34UC88 предлага невероятна QHD картина. Също толкова зашеметяващ е и ултра HD мониторът на LG с 4K резолюция (модел 27UD68). Геймингът никога няма да е същия благодарение на неговите прецизни изображения. И двата монитора използват усъвършенстваната FreeSync технология на AMD, за да осигурят безпроблемно и гладко гейминг преживяване без накъсвания на картината и счупени фреймове.

На своя щанд по време на изложението CES, LG също ще представи своя плосък UltraWide™ монитор 34UM88 със съотношение на страните 21:9. Този модел е идеалният работен монитор за професионалисти в областта на дигиталните технологии като фотографи и графични дизайнери, за които прецизното възпроизвеждане на изображенията е от съществена важност. По-широкото видимо поле на този монитор увеличава производителността, като осигурява по-голямо пространство за работа, където могат да бъдат разглеждани снимки  и успоредно с това да се работи на различни приложения. Съвместимостта на монитора с Thunderbolt™ 2 е от страхотна полза за всички артисти, които работят с големи видео файлове или изображения.

По време на CES ще дебютира и ултра HD 4K мониторът на LG – модел 27UD88. 27-инчовият монитор е предназначен за професионалисти от креативните индустрии и включва най-новата USB технология – USB-C port. Представяйки следващото поколение компютърна свързаност, мониторът позволява на потребителите да зареждат лаптоп с бързината на конвенционален захранващ кабел и едновременно с това да прехвърлят данни със стандарта за трансферна скорост USB 3.0. Единичният кабел дава възможност на потребителите да свържат своя лаптоп към монитор, докато едновременно използват монитора като захранващо устройство, елиминирайки по този начин нуждата от допълнителен кабел. Моделът 27UD88 също предлага настройки на цвета, сред които популярните стандарти на излъчване – Rec. 709 и SMPTE-C, като по този начин предоставя на потребителите бърз и лесен начин да настроят картината спрямо съдържанието, показвано на екрана в дадения момент.

Advertisement

В допълнение към своята патентована IPS технология за подсилване на цвета, LG ще представи за първи път и редица впечатляващи нововъведения в дизайна на новата серия монитори. Почти невидимият панел, част от монитора Infinity Display (модел 24MP88) и стилната ArcLine поставка добавят нотки елегантност, които допълват пленителната красота на IPS дисплеите.

“Винаги се вълнуваме, когато представяме новите си монитори пред международната публика на CES,” – каза Янг Ик-хуан, завеждащ дивизията монитори и компютри в LG Electronics. “LG постоянно въвежда иновации, за да създаде продукти със спиращ дъха дизайн и несравнимо потребителско преживяване и така да надмине очакванията на потребителите.”

Посетителите на CES 2016 са добре дошли на щанда на LG в Конгресния център на Лас Вегас, централна зала  #8204 от 6 до 9 януари, за да видят сами най-новите монитори и компютри на LG.

Continue Reading
Advertisement