Connect with us

Tехнологии

ЗАШЕМЕТЯВАЩИТЕ НОВИ 34-ИНЧОВИ ULTRAWIDE МОНИТОРИ НА LG СА ВЕЧЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ПАЗАР

Avatar

Публикувано

на

В стремежа си да отговори на нуждите на потребителите по-добре от всякога, LG Electronics (LG) представя и на българския пазар нова линия продукти, даващи повече свобода и възможности за персонализиране на работното и личното пространство. Най-новите 34UC98 UltraWide™ монитори със съотношение на страните 21:9 са проектирани, така че да предоставят на днешните взискателни потребители максимална производителност и безкрайни възможности за забавление.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]34UC98_Zoom-image_04[/media-credit]

Новата впечатляваща серия монитори, които LG за първи път показа в рамките на изложението CES 2016 в Лас Вегас, включват редица мечтани конфигурации, заради които спечелиха и престижната CES награда за иновативност. Широкият 34-инчов (21:9) извит UltraWide™ монитор (модел 34UC98) e предназначен както за геймъри, така и професионалисти от дигиталната сфера.

Двата вградени порта Thunderbolt™ 2 позволяват свързаност на монитора едновременно с повече устройства и двустранен трансфер на данни между тях с невероятната скорост от около 10 Gbit в секунда. Впечатляващото зрителско преживяване от широкият WQHD екран с резолюция 3440 х 1440 се допълва от факта, че е 1,8 пъти по-голям от конвенционален UltraWide Full HD 21:9 монитор и 2,4 пъти по-голям от Full HD 16:9 монитор. При работа с MS Office, това позволява визуализацията на цели 47 колони и 63 реда в Excel. Като допълнение, подсилващата качеството на звука IPS технология и оптимизираните функции са създадени, така че да отговорят на нуждите на широк кръг от потребители.

Подходящ за запалените геймъри и професионалистите в областта на дигиталния маркетинг, този монитор гарантира обгръщащо мултимедийно преживяване както за създаващите съдържание, така и за консумиращите такова.

OnScreen Control & Screen Split 2.0

Advertisement

Функцията OnScreen Control позволява лесен контрол върху конфигурациите на екрана и пълно персонализиране на работното пространство, посредством само няколко кликвания с мишката. А обновената Screen Split 2.0 функция осигурява възможност както за PIP режим (картина в картината), така и за бърз избор на предварително програмирани настройки или размери на прозорците.

 

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]34UC98_Zoom-image_05[/media-credit]

Повече от 99% от цветовото пространство sRGB

Извитият WQHD IPS дисплей поддържа над 99% sRGB. Това е прецизно пресъздадена и реалистична цветова палитра, съставена от богати и наситени 1,074 милиарда цвята. Забележителното зрително изживяване от висока класа прави трудно намирането на разлика между цветовете на 34UC98 и цветовия резултат, желан от графичните дизайнери, професионалните фотографите и всеки, който търси високо акуратни цветове. А резултатът е видим най-вече когато погледът ви стигне до двата края на монитора и усетите изненадващ визуален комфорт, който ви позволява да уловите и най-малкия детайл.
Дизайн и гейминг

Ергономичният дизайн на 34UC98 позволява регулиране на височината и наклона на дисплея, което осигурява несравним комфорт за работа. Дори в гейминг режим, 34UC98 дава избор от FPS, RTS или собствен персонализация. Това позволява оптимизиране на игрите така, че изживяването да отговаря напълно на любимите ви жанрове.

Advertisement

 

“Винаги се вълнуваме, когато представяме новите си монитори на българските потребители,” – каза Иван Иванов, изпълнителен директор на LG Electronics България. “С постоянното въвеждане на иновации, LG създава продукти със спиращ дъха дизайн и несравнимо потребителско преживяване. Само така успяваме да надминем очакванията на потребителите.”

Continue Reading
Advertisement