Connect with us

Музика

Зашеметяващ финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017

Avatar

Публикувано

на

На 20.09 във Велико Търново се състоя последният от серията концерти на Coca-Cola и The Voice. Над 30 000 души присъстваха на грандиозния финал на Happy Energy Tour и показаха любовта си към звездите на сцената, скандирайки в един глас името на любимото лятно музикално турне. В поредица от интервюта по време на събитието преобладава въпросът –  „Как бихте описали турнето с една дума?“, а СкандаУ, DJ Doncho, VenZy, Пламен и Иво, балет NOVA, Михаела Маринова, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc’, Тита и Криско отговаряха единодушно и без колебание – „любов”.

В бекстейджа чаровната Тита разкри, че по време на турнето се с сближила с Михаела Маринова. Михаела потвърждава с усмивка, като добавя с гордост, че скоро може да очакваме и новия й проект. Михаела Филева припомни как в един ден е загубила и открила любовта – своя Йоркширски териер. Пламен и Иво, възхитени от реакцията на публиката, решиха да запечатат атмосферата на турнето в кадър от сцената, докато изпълняват последния им хит с Дара и Pavell & Venci Venc’. Криско отново предизвика фурор сред феновете и заяви, че гостуванията във Велико Търново са едни от най-запомнящите се, благодарение на енергичната публика.

Тази година турнето на Coca-Cola и The Voice обиколи осем града, като събра на едно място 17 от най-популярните български и чуждестранни звезди и направи лятото на повече от 200 000 почитатели на хитовата музика още по-вълнуващо и цветно.

Continue Reading
Advertisement