Connect with us

Lifestyle

За пръв път в България ще се проведе Международна бюти конференция

Avatar

Публикувано

на

На 21 и 22 юни, двудневна конференция събира в София международни специалисти от бюти индустрията

За първа година в България ще се състои едно много значимо за бюти индустрията събитие – Международна бюти конференция 2022. Тя ще се проведе на 21 и 22 юни в Гранд Хотел Милениум София.

На конференцията ще бъдат едни от най-големите светила, в световен мащаб, от сферата на здравето и красотата. Целта на събитието е да обедини още повече специалистите, развиващи се в бюти индустрията, и да им предостави възможност да се запознаят с последните тенденции в бранша. По време на конференцията ще се проведат много демонстрации, презентации и обучителни класове, представени от доказани международни лектори и брандове в областта на пластичната и естетичната медицина.

Събитието е организирано от АМК – Асоциация на медицинските козметици в България. Тяна Пресолска, председател на Асоциацията, споделя каква е тяхната мотивация за реализация на събитие от такъв мащаб: “Водени от любовта към професията си и непрестанното желание за развитие и надграждане на знанията, ние искаме да вдъхновим повече свои колеги да се развиват и да бъдат в крак с последните иновации в областта на здравето и красотата. Нашата идея е да създадем конференция с невероятни лектори, от които да почерпим опит за актуални процедури и ефективни методи за мениджмънт на салони за красота. Така, повече специалисти ще станат по-квалифицирани и информирани, а собствениците и мениджърите на салони ще направят бизнеса си по-устойчив и печеливш.

Организаторите дават заявка, че ще предоставят на гостите един интригуващ формат, който ще даде реални и работещи решения от практиката на експерти с дългогодишен опит. Подобни събития се случват периодично в различни държави, но в България за първи път на едно място, много специалисти ще споделят и обменят идеи, съвети и ноу-хау.

Advertisement

Конференцията е предназначена за всички, които работят в сферата на здравето и красотата: терапевти, козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици, дистрибутори и други.

Програмата на конференцията е разделена в два дни. Първият акцентира върху разнообразни лекции, демонстрации, презентации и обучителни класове. Те ще запознаят аудиторията с ефикасни практики, които биха могли да бъдат приложени веднага след събитието.

На 21 ЮНИ основен гост-лектор ще бъде проф. д-р Пиер Антонио Бачи, който ще сподели своя богат опит, отнасящ се до грижата за тялото, проблемите с целулита и антиейдж процедурите за лице.

Следобеда на същия ден са планирани много полезни обучителни класове, по време на които ще бъдат засегнати актуални тенденции от сферата на здравето и красотата. Ето и част от лекторите: Надав Чам, Лаура Масини, Томас Болеславски, д-р Жан-Марк Шардоно, д-р Инес Накшо, д-р Дени Господинова.

Лекционната част на програмата ще завърши с д-р Шарбел Аби Шахин, председател на Белгийския институт по ендобиогенна медицина. Той ще сподели информация за процеса на стареене от гледната точка на ендобиогенната медицина.

Advertisement

В края на първия ден ще се проведе специална галавечеря, на която гостите ще имат възможност да се откъснат от рутината на забързаното ежедневие, да се забавляват в компанията на певицата Веси Бонева и да създават нови контакти.

На 22 ЮНИ, през втория ден от конференцията, гостите ще бъдат в компанията на Антъни Уитакър – лектор и мотиватор, който преподава и помага на хората да успяват в сферата на красотата в над 40 държави с конкретни практически стъпки. Неговите лекции ще бъдат посветени изцяло на отделните аспекти, от които зависи постигането на високи резултати в бюти индустрията. Благодарение на тях аудиторията ще придобие важни знания за развитието и утвърждаването на своя бизнес.

За повече информация и билети, посетете сайта на събитието и Facebook събитие.

Continue Reading
Advertisement