Connect with us

Музика

Звездите на SPIRIT of Burgas пристигат с над 200 музиканти и технически екипи

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Всички звезди, които ще чуем и видим на сцената на SPIRIT of Burgas, заедно с техните екипи и музиканти,пристигат днес в музикалната столица на лятото – Бургас. Екипът на Роби Уилямс наброява 90 човека – техници, музиканти, танцьори, шофьори, охрана и мениджмънт. Техническият екип е тук още от сряда, тъй като носи пълна отговорност за построяването на сцената и техническото обезпечаване на концерта на звездата на 7 август. Самият Роби Уилямс се очаква да кацне днес с частния си самолет на летище Бургас, като часът на пристигането му се пази в тайна.

Другата звезда за вечерта – KWABS,идва с шоу, специално удължено за фестивала, и ще излезе с над 10 човека на сцената. Преди появата, той и музикантите са поискали 90 минути за подготовка в бекстейдж зоната.

Хедлайнерите за втория ден, KASABIAN, пристигат късно вечерта на 7-ми август с около 30 човека екип и са пожелали да се отправят директно към бекстейджа на фестивалната зона, за да се потопят в обстановката и да усетят публиката ден преди шоуто си на сцената на SPIRIT of Burgas.

В Бургас вече пристигат и първите чужденци, които са дошли специално за фестивала, а МВР отново посъветва всички да тръгнат възможно най-рано за Бургас, за да се избегнат тапите на изхода на София и на входа на Бургас.

Advertisement

Билети може да закупите на място от касите на фестивала, както и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна – OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.

Continue Reading
Advertisement