Connect with us

Lifestyle

Звездите се забавляват в Hacienda Beach

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Най-актуалния клуб на Южното Черноморие, Hacienda Beach, се оказа притегателна точка за много популярни личности, които предпочитат да се забавляват и това лято в Лозенец.  Още от началото на сезона курорта е обект на внимание от известните личности, които предпочитат тази дестинация.

Поп-звездата Графа само преди седмица посрещна 37-ия си рожден ден с шумно парти. Жана Бергендорф също предпочита през уикендите да разпуска в Hacienda и дори изнесе импровизиран концерт на сцената, с което си спечели аплодисментите на всички присъстващи. Компания й правеше Васил Чергов, който всяка сряда има самостоятелни участия в популярния клуб. Орлин Павлов също акостира в Hacienda с женска компания, която не го остави нито за миг да скучае. Изпълнителят сподели, че планира през август да прекара още няколко дни в Лозенец, за да има време и за плаж. В Hacienda Beach се появи и Маги Джанаварова, която почива в района с близки приятели. Чаровната изпълнителка призна, че е очарована от новата звукова система L-Acoustics, която според нея е на световно ниво. На същото мнение е и Лора Караджова, която не спря да танцува по време на черното парти. Актуалната звезда заедно със свои колеги ще изнесе голям хип-хоп концерт в Лозенец на 3 август.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Жана и Графа (2)[/media-credit]

В Hacienda Beach чест гост е и чаровната тв репортерка Деси Цонева, която наскоро отпразнува рождения ден на малкият си син. От актьорската гилдия тази седмица в заведението се забавляваха Дарин Ангелов заедно с актуалната си приятелка, а театралната актриса Илиана Коджабашева пък бе предпочела женска компания.

Бившата депутатка от ДПС и настояща писателка Петя Раева идва в Hacienda почти всеки уикенд, където разпуска до зори. Екс манекенката Стела Радославова заедно с футболния съдия Антон Генов също са постоянни гости в най-модерното място за забавления. А родната топ-моделка и актриса Станимира Колева и съпруга й, бизнесмена Кирил Кленовски,  минават за една от най-стилните двойки в родното Сен Тропе.

Advertisement

Една от най-известните манекенки на „Визаж“, Олга Модева, също разпускаше на караоке партито в Hacienda. На съседно сепаре до нея припяваше световните хитове и поп звездата Поли Генова, която бе в компанията на свои приятелки.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Орлин Павлов[/media-credit]

Тези дни морски тен в Лозенец събира и манекенката Цеци Красимирова, която е решила да се осамоти и все още не е изкушена от нощния живот в курорта. Според светската мълва, в средата на август в Лозенец ще пристигне Руши Видинлиев, който почти всяка година посещава селцето заедно с приятелката си Таня Илиева.