Connect with us

Lifestyle

Звезди подкрепят млади таланти за Коледа

Avatar

Публикувано

на

Greetbg и операция плюшено мече

Инициативата е на фондация „Операция Плюшено мече“ в партньорство с популярната платформа Greet.bg

Популярната българска платформа за видео поздрави Greet.bg стартира декември месец с подкрепа за каузата „Скритите таланти на България – Операция Плюшено мече“. От 6 до 24 декември, 100% от стойността на всеки видео поздрав подкрепя инициативата, която се бори за едно по-добро бъдеще за таланти в неравностойно положение. В кампанията ще се включат всички, над 250 български звезди от разнообразния каталог на Greet.bg.

Greet.bg е създадена през март 2021, като на платформата можете да заявите поздрав или видео разговор с някои от най-популярните и любими таланти на България като Слави от The Clashers, Катето Евро, Братя Аргирови, Камелия, Димитър Илиев, Йордан Йовчев, ‚Айде БГ, Алекс и Дани Петканови и много други. Специално за Коледните празници, на сайта може да откриете и Дядо Коледа, който е хит сред семействата, които искат да зарадват малчуганите си с нещо ново, запазвайки магията на Коледа.

Сдружение „Операция Плюшено мече“ ръководи най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи, лишени от родителски грижи, в риск, с увреждания и от социално слаби семейства в България. За 14 години, сдружението е раздало над 73 000 нови, персонални подаръци, връщайки Коледата на българските деца в неравностойно положение. През 2017 година стартира и Целогодишната менторска програма „Скритите таланти на България“ – образователен проект, който дава шанс на талантливи деца, лишени от родителски грижи и младежи в риск да влязат в университет и да се реализират професионално. Програмата предоставя достъп до частни уроци, семинари, работилници, лагери, техника и екипировка и всичко необходимо за успеха на всеки един участник в програмата.

Като компания, която работи с таланти в различни професионални области, Greet.bg счита за изключително важно да вземе участие в каузата и да подаде ръка на нуждаещи се деца и младежи.

Advertisement

„За нас, социалният елемент в бизнеса е от съществено значение. Всеки талант заслужава бъдеще, а най-добрият подарък за Коледа е подкрепата за развитие.“, споделя Теодора Петрова, един от основателите на Greet.bg.

С наближаването на Коледните и Новогодишни празници, Greet.bg дава възможност на всеки да направи един страхотен подарък като заяви видео поздрав от любима българска звезда. Персонализираните видео поздрави са един нов и нетрадиционен подарък, който гарантира силно емоционална изненада.

Continue Reading
Advertisement