Connect with us

Общество

Зелено предизвикателство за 1 май – Залесяваме активно

Avatar

Публикувано

на

Служители на Нестле и доброволци продължават инициативата „Залесяваме активно“ в „Новата гора край София“ в партньорство със Столична община 

Колко дръвчета може да засадим заедно в „Новата гора край София-2“, край село Негован тази неделя, на 1-ви май?

На 16 април Нестле ръководството на Нестле България и служители на компанията заедно с над 100 доброволци засадиха близо 2 000 дръвчета от планираните 10 000 фиданки, като част от партньорството на компанията на инициативата „Новата гора край София“ на Столична община.

Инициативата продължава тази неделя, като се очаква служителите на компанията и доброволци да подобрят резултатите, постигнати на Лазаровден.

Своеобразно предизвикателство за всички защитници и любители на природата отправя Нестле България в деня на труда – 1-ви май, когато е възможно на практика да се засвидетелства грижата за нашата природа. За засадилите 100 дръвчета, компанията е предвидила специални изненади, а всеки желаещ ще получи сертификат за зелено доброволчество, удостоверяващ броя на засадените фиданки.

Advertisement

Инициативата ще се проведе в „Новата гора край София“ на 1 май, неделя от 10.00 до 16.30 ч. Във Фейсбук страницата на събитието може да следите за актуална информация. Локация Адрес: Google maps.

За събитието е планиран и организиран транспорт:

Първи курс: Тръгване в 9.00 от входа на Национален стадион „Васил Левски“ и възможност за отпътуване към София в 12.00 и връщане до Националния стадион.

Втори курс: Тръгване в 12.30 от входа на Националния стадион и възможност за отпътуване към София в 16.30 ч. и връщане отново до Националния стадион.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement