Connect with us

Lifestyle

Зрителите на So Independent ще се потопят във фантастичния свят на виртуалната реалност с подкрепата на Athlon

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Дигиталната агенция ATHLON с отворена дискусия и атрактивни демонстрации по време на Virtual Reality Cinema HUB тази неделя

На 30 октомври, в зала Matti Di, разположена в сградата на кино Люмиер (НДК, пл. България 1) Седмото изкуство и високите технологии ще се слеят в едно в рамките на първия в България революционен виртуален кино хъб, осъществен като партньорство между фестивала за независимо американско и световно кино So Independent (www.soindependentfilmfest.com) и дигиталната агенция ATHLON (www.weareathlon.com).

В рамките на 3 дни (27, 28 и 30 октомври) от 18 до 22 часа, всички посетители на фестивала и любители на иновациите ще могат да се докоснат до една от най-хитовите тенденции във високите технологии за 2016 година – виртуалната реалност –  чрез поредица от филми, които могат да се видят посредством специални очила и слушалки. Подробности за програмата може да видите тук: http://soindependentfilmfest.com/vr-at-soiff/.

hololens

снимка: ПР

Advertisement

В последния ден на Virtual Reality Cinema HUB, неделя, 30-ти октомври, от 18 часа, всички, които се интересуват от хитовата тенденция и нейното приложение в настоящето и бъдещето, ще могат да зададат своите въпроси в рамките на отворената дискусия по темата с водещ Михайло Николич, Co-founder на ATHLON.

Освен че ще обогати представата за това що е то виртуална реалност, Михайло Николич ще потопи всички присъстващи във фантастичния свят на технологията и на практика – чрез поредица от атрактивни демострации с Microsoft Hololens  (https://www.youtube.com/watch?v=aThCr0PsyuA) – иновативното устройство, събиращо в едно реалния и виртуалния свят.

Continue Reading
Advertisement