Connect with us

Кино

Зрител ще спечели оригиналния автомобил от „Голата истина за група „Жигули“

Avatar

Публикувано

на

Jiguli scaled

снимка: ПР

Най-новият филм на Виктор Божинов не спира да поставя рекорди в българското кино. „Голата истина за група Жигули“ беше номер едно в три поредни седмици – позиция, която не е била постигана от български филм през последните десет години. Заглавието вече е гледано от 81 951  зрители.

Наред с добрите новини за филма екипът споделя и една специална изненада за зрителите – един от тях ще получи уникалния шанс да спечели легендарната „Жигула“, на която е кръстена едноименната банда. Всеки, който иска да опита своя късмет, трябва да посети Facebook страницата на филма и да качи снимка с билета си. Освен колата, ще бъдат раздадени и много други награди. „Едва ли има друг филм, който да е подарявал кола, а тази има особена сантиментална стойност като основен герой в лентата. Надяваме се да отиде при някой истински наш фен“, споделя Кръстьо Ламбев, продуцент на филма.

„Резултатите от бокс офиса много ни радват и зареждат с положителна енергия. Такъв успех може да бъде възможен единствено с участието на зрителите и кино салоните, които подкрепят заглавието и осъзнават своята роля в бъдещето на филма на голям екран“, допълва режисьорът на филма Виктор Божинов.

„Голата истина за група „Жигули“ очаква зрителите с вълнуваща история, ярки образи и истински рок, вдъхновен от носталгията по култови времена и очакване за още по-добро бъдеще. Филмът се разпространява от BTV Studios.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement