Connect with us

Lifestyle

Ива Атанасова се завръща с нова модна колекция

Avatar

Публикувано

на

iva Atanasova Lookat me 600 12914

снимка: PR

PARTY ANIMALS ще бъде представена по нестандартен начин на първото издание на SOFIA FASHION WEEK, пишат от ПРофайл. В разгара на лятото тв водеща Ива Атанасова обяви, че се завръща в модните среди с нова колекция. Преди няколко години красавицата създаде модния си бранд LOOK AT ME. Атрактивните авторски тишърти веднага станаха популярни сред младежката аудитория и известните личности в България. Тази есен ТВ водещата ще изненада почитателите на стила с колекцията си PARTY ANIMALS. Любопитното е, че модерните тениски ще бъдат представени по атрактивен начин на SOFIA FASHION WEEK. Освен колекцията ще бъде презентиран и нов проект, който се реализира за първи път в България по идея на самата Ива.

 “LOOK AT ME” е български моден бранд, който се занимава с производството на висококачествени дизайнерски T-Shirt-и, създадени по индивидуални поръчки. “Клиентите са ни скъпи”, затова и ние от “LOOK AT ME” държим на високото качество и изработваме продуктите си от възможно най-качествените материи и материали, съществуващи на българския пазар. Всички колекции на нашия бранд съдържат оригинални и иновативни художествени идеи на талантливата главна дизайнерка на проекта – Ива Атанасова.
Тениските отново подчертават фигурата и и създават перфектно изваян силует и оформен ханш. Разтягащата се материя от 100% памук запазва своето високо качество след всяко изпиране. Облеклата са подходящи за всяка физика, създавайки илюзия за хармонична и шикозна форма. И в тази колекция присъстват „живите снимки“, уникални изображения, които нямат аналог в родната модна индустрия. Всеки един образ, който грее от модерните тишърти, е реализиран в студио – всичко това с акцент върху стила.

Екипът на Ива Атанасова вече реализира и засне модна сесия на новата колекция на LOOK AT ME.

Новата кампания ще бъде представена през месец септември по невиждан за България начин,допълват от ПРофайл.

Advertisement

Очаквайте неочакваното!

Continue Reading
Advertisement