Connect with us

Lifestyle

Игрите на 90-те предизвикват малки и големи

Avatar

Публикувано

на

Спортното предизвикателство е част от програмата за Sofia Summer Fest

Sofia Summer Fest заедно с Игрите на 90-те и водещият обувен бранд CCC събират малки и големи на 11 септември, събота, за да си припомнят любимите игри от 90-те години. Народна топка, Дама, Скачане на въже по „немската“, Картоф и Пиян морков са само част от игрите, в които ще може да се включи всеки желаещ под зоркото око на опитни инструктори.

Спортната надпревара ще се проведе от 12 до 14 часа в рамките на Sofia Summer Fest в Южен парк II, зад музея “Земята и хората” при спазването на всички противоепидемични мерки.

Раници, мешки, несесери и много други ученически аксесоари на марките Lasocki, Action Boy и Sprandi ще бъдат раздадени като награди от полската верига за чанти и обувки CCC.

Тазгодишните модели на Sprandi са вдъхновени от стила на 90 -те години на миналия век. В колекцията може да намерим комплекти суичъри, спортни панталони и къси панталони, свободни тениски, както и клиновете с висока талия, популярни през последните сезони. В пастелните зелено, синьо, жълто, розово, подсилени с класическо черно и бяло, комплектите са идеални както за стилен край на лятото, така и за оптимистично навлизане в есенните дни.

Advertisement

Същото важи и за гордостта на марката – маратонките. Независимо дали изберете кецове в пастелните тонове или червени, каки и многоцветни модели, перфектната визия за новия сезон е гарантирана. Може да заложите на това, че един от най-търсените модели ще бъдат високите кецове, които изглеждат чудесно с къси панталони или небрежен есенен тоалет. Що се отнася до стила, Sprandi винаги е правилният избор!

Continue Reading
Advertisement