Connect with us

Култура

„Идеална Коледа в Париж“ – перфектният подарък под елхата

Avatar

Публикувано

на

Idealna Koleda v Paris snimka jpg

Вдъхновяваща история, която пренася читателя в сърцето на Франция

Винаги има надежда за ново начало дори всичко да изглежда изгубило смисъл. Това е посланието на новия завладяващ роман от британската писателка на романтични бестселъри Манди Багот. „Идеална Коледа в Париж“ излиза  на 20 декември – точно навреме за празниците, с логото на издателство „Кръг“, в превод на Надя Баева и с очарователна и свежа корица от Kontur Creative.

Коледа е време за чудеса, но не това очаква 26-годишната Кийли. Преди година е изгубила сестра си в ужасна автомобилна катастрофа, в която и тя е пострадала. В навечерието на Рождество Кийли все още опитва да събере парченцата от разбития си живот. Когато неочаквано получава имейл с покана за пътуване до Париж, тя приема, а това се оказва и шанс да намери отново себе си.

В Париж младият Етан Бушар е потънал в алкохол и униние. Той изживява най-тежката си година и е напът да загуби хотелската си верига „Идеалният Париж“. Съвсем случайно Етан се сблъсква с Кийли пред един от хотелите си. Двамата продължават да се натъкват един на друг из романтичните улици на френската столица, сякаш в запознанството им има пръст съдбата.

Вълнуващата история се разгръща на фона на парижки забележителности, но и в потайни приказни места, които събуждат любопитството на читателите и ги пренесят в най-романтичния град на света чрез описания на аромати, звуци и вкусове.

Advertisement

Забавна, увлекателна и затрогваща „Идеална Коледа в Париж“ е перфектната книга за празниците, която може да бъде четена и през цялата година.

Това е втори роман на британската авторка на бестселъри Манди Багот, който издателство „Кръг“ предлага на българския пазар. Предишната – „Моето гръцко лято“, се превърна в едно от любимите летни заглавия.

Continue Reading
Advertisement