Connect with us

Телевизия

Известната телевизионна водеща и модел Кейти Прайс превзема ефира на TLC с новата поредица „Клубът за понита на Кейти Прайс“

Avatar

Публикувано

на

Кейти Прайс е успешен модел и известна телевизионна водеща, която в продължение на десетилетия превзема първите страници на британските таблоиди. В риалити предаването „Клубът за понита на Кейти Прайс“ тя влиза в нова роля и се нагърбва с нелеката задача да си извоюва място в елитния свят на клубовете за понита. В поредицата ще проследим как Кейти създава уникален клубен отбор за понита заедно с осемгодишната си дъщеря Принсес, десетгодишния си син Джуниър и четирима от най-близките им малки приятели. Всеки вторник през януари от 22:00 ч. в „Клубът за понита на Кейти Прайс“ ще видим как начинаещите ездачи се справят с различните видове езда: лов с хрътки, прескачане на препятствия, рейнинг и обездка. Участниците ще се учат на езда от нулата, а уменията им ще се подобрят до такава степен, че ще участват в турнир по поло – игра, характерна за висшето общество.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“741″][/media-credit]

„Не съм правила риалити предаване от 4 години и много се вълнувам за общия ни проект с TLC. Това наистина е сбъдната мечта. Поредицата обединява най-големите ми страсти – моето семейство, приятели и животни. Очаквайте много розово, шум, хаос и пера по пътя!“, коментира Кейти Прайс.

Екипът на Кейти живее в дома ѝ в Западен Съсекс, Великобритания, където тя отглежда своите коне. С пет от тях, четири кози, четири кучета, три прасета, един заек, едно бебе таралеж, над 100 пернати приятели, пет деца и един съпруг – домът им прилича повече на ферма, отколкото на истинско имение на знаменитост.

Дали Кейти Прайс и нейният клуб за понита ще намерят място в елитните турнири по поло? Предстои да разберем всеки вторник през януари от 22:00 ч.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“704″][/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement