Connect with us

Tехнологии

Издръжливият Huawei Y6 Pro ще се предлага първо в магазините на Mtel

Avatar

Публикувано

на

Един от най-новите модели на Huawei – Y6 Pro се предлага от днес – в магазините на Мтел. Смартфонът е готов за работа с 4G мрежата на телекома, а всички клиенти могат да го закупят на цена от 99 лева в брой или срещу 6,99 лева на месец при сключване на двугодишен договор с абонаментен план Мтел безкрай 3XL.

Едно от най-големите предимства на смартфона е мощната му батерия, която освен че позволява на потребителите да работят необезпокоявано с него до 2 дни, му дава възможност да зарежда и други външни устройства. Huawei Y6 Pro разполага и със специално разработена Smart Power Saving технология, която използва само 10% от батерията в рамките на 24 часа в режим на готовност.

Дизайнът му е допълнен от отличаващи се линии на задния панел със специална текстура, която предпазва от отпечатъци, а страничните му бутони са специално проектирани така, че да предпазват от „случайно“ натискане. Устройството е с тънък профил – 8.5 мм, дисплеят му е 5.0” с IPS технология и с резолюция от 720х1280 пиксела.

Процесорът на смартфона е четириядрен, с 2 GB оперативна памет, a вградената памет е 16 GB. Основната камера на Huawei Y6 Pro е с 13-мегапикселова резолюция, има лещи със 7 елемента за по-качествени снимки, а режимът на скоростно снимане позволява създаване на фотографии с 10 поредни кадъра. Предната му камера е 5-мегапискелова, с F2.2 апертура и 84° широк ъгъл на заснемане.

Continue Reading
Advertisement