Connect with us

Култура

Изд. ЕРА представя „Коледа под боровинковия залез“ на Холи Мартин

Avatar

Публикувано

на

От авторката на „Целувката, която спря дъжда“

Великолепна романтична приказка в зимната атмосфера на най-северния шотландски остров.

Пайпър Честърфийлд има работа, за която всеки мечтае. Тя обикаля света и пише отзиви за най-добрите хотели. Свикнала да е винаги сама, Пайпър знае, че най-добрият начин да защитиш сърцето си е да не го отваряш за никого.

Следващата цел на Пайпър е новооткрит хотел на малък северен остров. Сякаш попаднала в зимна приказка, тя е очарована от коледния дух и празничната атмосфера. Докато не среща Гейб – мъжът, разбил сърцето й преди години.

Гейб е развълнуван от сбъдването на мечтата си – собствен хотел на острова, който значи толкова много за него. Докато всички се тревожат кой ли е мистериозният критик, който ще отседне в хотела, Гейб неочаквано се изправя пред жената, разбила сърцето му преди години.

Advertisement

Събрани на един магичен остров, Гейб и Пайпър ще се изправят пред миналото си и пред грешките, които и двамата са допуснали. Но може ли вълшебството на Коледа да излекува старите рани?

Холи Мартин е автор на романтични книги и печели множество литературни награди. Тя живее в малка бяла вила с изглед към морето и се е отдала изцяло на писането на любовни истории.

Continue Reading
Advertisement