Connect with us

Красота

Изживей истински специалните моменти с Avon Eve

Avatar

Публикувано

на

EvaMendes Eve 2

снимка: ПР

Многообразието е в основата на природата на всяка жена. Жените променят външния си вид, така че да съответства на настроението им ежедневно. Но ароматът е невидимият аксесоар, тайната съставка, същинската есенция на дамското присъствие.

Avon разбира сложната пророда на своите вдъхновителки. Именно затова водещи експерти парфюмеристи от целия свят обединяват усилия, за да създадат перфектните аромати, които не просто подчертават дамския характер, но улавят истинска същност на женствеността.

Avon Eve Discovery Collection Confidence

EVE е луксозна подбрана колекция аромати, която помага на дамите да изживеят специалните моменти. Колекцията обхваща серия аромати, всеки от тях прецизно разработен, за да доставя емоционалните усещания, които искате да се чувствате всеки ден.В игра на допълващи и контрастиращи асоциации, женската аура отразява всички аспекти на живота в съвършен баланс. А кой разбира по-добре това от красивата Ева Мендес, която редовно се преобразява в различни роли – актриса, съпруга, майка, истинска звезда. Именно заради своята способност да подчертава различните си страни, Ева е лицето на серията Eve и новите аромати – Eve Confidence и Eve Alluring.

„Изумително е да имаме колекция от аромати, които могат да направят всеки един момент по-специален и по-омагьосващ. Трите парфюма от Avon Eve ми дават възможност истински да изразя коя искам да бъда – дали искам да излъчвам елегантност, увереност или съблазън.“

Avon Eve Discovery Collection Alluring
За да бъде винаги уверена не само в професионалните си задължения, но и в ежедневието, тя избира Eve Confidence и неговата многопластова композиция, в която оптимистични акорди франджипани се сливат с енергията на сочни плодове, допълнени от стремителни и сладки ванилово-дървесни нотки. А за романтичните моменти с любимия си мъж Ева предпочита Eve Alluring и неговия съблазнителен аромат, привличащ с очарователен цвят от нероли, съчетан с елегантен еликсир от червени плодове върху чувствена мускусна основа.

Открийте Eve Confidencе и Eve Alluring при своя представител на Avon или на www.avon.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement