Connect with us

Култура

Излезе „Пиратите умират млади“ от Михаил Кунчев – до Кербала и обратно

Avatar

Публикувано

на

Пиратите умират млади корица

Един от хората, стоящи зад най-големите телевизионни продукции, разказва необикновените истории на мъже и жени, станали свидетели на ужасите в Близкия изток.

Доскоро името на Михаил Кунчев се свързваше с някои от най-големите телевизионни продукции в България – „Фермата“, „Къртицата“, „Стани богат“, „Аз обичам България“. Всичко това, докато не решава да си вземе почивка за неопределено време и в компанията на професионалния боец Димитриос Тситос да започне пътуване от Балканите до Близкия изток. От това пътешествие се раждат двата му документални поредици BJJ NO-MAD и THE NO-MAD CHRONICLES, представени до момента на десетки световни фестивали.

На пазара вече може да откриете и „Пиратите умират млади“ – дневника на Михаил, в който той описва пътешествието си и необикновените истории на смелите мъже и жени, които среща по пътя си.

В „Пиратите умират млади“  ще срещнете безстрашния британски доброволец във войната срещу Ислямска държава Таз, който е взривен в Ирак, но успява да се завърне при живите и използва парите от застраховката си, за да помага на ветерани с посттравматичен стрес;  българския снайперист Тодор „Снайпера”, който се завръща от Афганистан, за да обучава младежи как да бранят Родината; емиратския тийнейджър Калифа, който е роден без три пръста на едната си ръка, но става световен шампион по бойни изкуства; румънеца Камил, чийто баща е бил пилот на самолет, убит от тайната полиция на Чеушеску, за да не донесе жизненоважни медицински принадлежности на бойците за демокрация, както и една много специална и българска история, разказана пряко от Кербала.

Заповядайте и на 6 юни от 19:00 ч. в „Терминал 1” на премиерата на „Пиратите умират млади“, където един истински NO-MAD ще ви разкаже по-подробно за четири години и около петдесет хиляди километра приключения, както и каква е цялата история за най-важната битка на българската армия в последните седемдесет години.

Advertisement

Ще ви пренесем в Близкия изток и ще ви демонстрираме различни бойни изкуства заедно със Станислав Кертиков и нашите специални гости, станали свидетели на ужасите на войната.

Линк към ФБ събитието: https://www.facebook.com/events/175396746493511/

След тази премиера няма да може да спите лесно! Пиратите умират млади. Независимост на каква възраст.

Continue Reading
Advertisement