Connect with us

Литература

Излезе продължението на еротичния бестселър „Прелъстена”

Avatar

Публикувано

на

Дълго чаканото продължение на горещия летен хит „Прелъстена” от Мередит Уайлд е тук! В „Принудена” (ИК „Сиела”) изпъстрената с романтика и наситена еротика любовна история на Ерика Хатауей и Блейк Ландън ги изправя пред нови предизвикателства, които могат да застрашат както страстната им любов, така и живота им.

Феновете на еротичната поредица „Хакерът” от американката Мередит Уайлд имат нов повод за радост! В книжарниците вече е продължението на „Прелъстена” – романът „Принудена”, който ни повежда на ново интригуващо пътешествие из изпълнения с тайни, лъжи и пороци свят на високите технологии, където любовта трудно успява да се конкурира с амбицията и желанието за тотален контрол.

След неочакваната среща и изпепеляващата страст, която пламна между Ерика Хатауей и Блейк Ландън в „Прелъстена”, романтичната история на двамата герои продължава и във втората част от поредицата „Хакерът” на Мередит Уайлд . В „Принудена” амбициозната двойка се изправя пред предизвикателства, които могат да застрашат както тяхната любов, така и живота им. След като Блейк и Ерика направиха много компромиси, за да намерят път един към друг, да пробият защитите си и да заживеят щастливо, сега тъмното им минало заплашва да застане отново между тях и да разруши идилията, която са изградили. Ерика трябва да вземе съдбоносно решение, което може да промени както нейния живот, така и този на Блейк.

Еротичната поредица „Хакерът” на Мередит Уайлд стана своеобразен феномен в интернет пространството, след като през 2013 г. от нея бяха продадени над 1,2 милиона електронни книги. Мередит Уайлд и палавата й поредица бързо превзеха класациите за бестселъри на Ню Йорк Таймс, Уолстрийт джърнъл, USA Today и др. Първият роман от „Хакерът” – „Прелъстена”, излезе на български език през лятото на 2016 г. Сега на ход идва „Принудена”, която обещава нови предизвикателства, повече съспенс и още горещи страсти в новия офис на Ерика.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement