Connect with us

Музика

Излезе „HARD II LOVE“ – новият албум на Ъшър

Avatar

Публикувано

на

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment

На 16 септември излезе дългоочакваният нов албум на световната супер звезда и осемкратен носител на наградата Грами, Ъшър! “Hard II Love” се издава у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и албумът може да бъде намерен в www.musicmall.bg в цензурирана и нецензурирана версии.

“Hard II Love” е осмият студиен проект в дискографията на Ъшър и е може бе най-мрачният и експериментален албум на R’n’B звездата. Проектът е далеч от мейнстрийм ърбан звученето на „Confessions“, излязъл през 2004г. и превърнал се в един от последните албуми в индустрията, преминал психологическата граница на продажби от 10 милиона копия. От новия албум до момента са издадени официално синглите “Missin U”, “No Limit” и “Crash”. В “Hard II Love” е включена и песента “Champions” от саундтрака към филма „Hands of Stone“ (Юмруци от стомана), в който Ъшър играе легендарния боксьор Шугар Рей Леонард в компанията на Робърт де Ниро, Едгар Рамирез и Ана де Армаз.

I fucked up. I’m man enough to admit it.“ – е въведението в албума към слушателя, което мултиплатиненият музикант прави.  “Hard II Love” е резултат от новите артистични търсения на Ъшър, черпещ вдъхновение от най-актуалните и ъндърграунд артисти, в експериментален процес на нови звуци и музикална посока. Ъшър споделя, че близо три години му е отнело създаването на албума, период, в който поп музиката се е променила драматично. Един от продуцентите в албума Ерик Беринджър казва:  “Hard II Love” е албум, с който Ъшър разширява границите на ар енд би музиката, като й придава тази мрачна атмосфера, която ще усетите в голяма част от песните. От друга страна, това е албумът „който самият той винаги е носил в сърцето си“, защото ар енд би музиката е в центъра на целия проект“. В “Hard II Love” като гост музиканти участват и хип хоп изпълнителите Young Thug и Future, както и панамският певец Рубен Блейдс в “Champions”.

На 08/09 Ъшър стана поредната знаменитост със собствена звезда на „Алеята на славата“ на булевард „Холивуд“. На официалната церемония звездата беше заобиколен от роднини и приятели, сред които Стиви Уондър, Кели Роуланд и Уил.ай.ем.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement