Connect with us

Музика

Излезе „Ultimate“ на Bryan Adams

Avatar

Публикувано

на

Bryan Adams Ultimate

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Един от най-успешните изпълнители в световен мащаб и автор на незабравими песни, Bryan Adams представя нова колекция с някои от най-големите си хитове и две неиздавани до момента парчета. Албумът е озаглавен „Ultimate” и излиза в световен мащаб днес. Форматите на изданието са стандартно CD и двоен винил. Албумът е наличен за поръчки в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg.

Bryan Adams е сред най-обичаните изпълнители с разпознаваемия си тембър, емоционалната си музика и прочувствените си рок балади, които са едни от най-значимите записи в историята на музиката.

Изпълнителят е носител на редица музикални отличия, сред които ГРАМИ, American Music Award, Ivor Novello Award, Juno Awards, Орден на Канада и Орден на Британска Колумбия. Bryan Adams има огромен принос за развитието на поп културата не само с музиката си, но и с благотворителната дейност, която осъществява с фондацията The Bryan Adams Foundation.

Ultimate” обединява най-доброто от музиката на Bryan Adams и неговите 13 студийни и 5 концертни албума, 5 колекции и над 75 сингъла. Общият брой на песните е 21, сред които ранните хитове “Cuts Like A Knife” и “Run To You”, както и незабравимите класики “When You’re Gone” с участието на Melanie C (Spice Girls) и “Cloud Number Nine”. Списъкът с песни продължава със спиращия дъха хит “(Everything I Do) I Do It For You”, който е първият сингъл, задържал се 16 последователни седмици #1 в класацията за най-излъчвани песни във Великобритания. „Ultimate” включва още “Summer Of ’69”, “Have You Ever Really Loved a Woman?” и съвместното парче на Rod Steward, Sting и Bryan Adams – “All for Love”.

Advertisement

Ultimate Love” и “Please Stay” са първите сингли на Bryan Adams за последните 2 години, които също присъстват в колекцията. Посланието на новите песни е, че любовта я има, въпреки, че живеем в несигурни и размирни времена.

Continue Reading
Advertisement