Connect with us

Култура

Излиза „ХОТЕЛИ, ПЪРВА СТАЯ“ на Ема Марс

Avatar

Публикувано

на

Cover-Hoteli-Pyrva-stayaНа 23 февруари излиза „Хотели, Първа стая“ – първа част от нашумялата еротична трилогия на Ема Марс, която хвърля ръкавица на екранизирания бестселър „Петдесет нюанса сиво“.

Изтънчен по френски и щедър на изненади, романът „Хотели, Първа стая“ (превод: Красимир Петров, 496 стр., цена: 20 лв.) ни запознава с Анабел Барле, по баща Лоран – млада, неуверена в себе си жена, която е завършила журналистика, но допълва доходите си като компаньонка в агенция „Нощни красавици”. Всяка следваща нощ, прекарана в някоя от стаите на хотел „Шарм”, всяка следваща страница от тайнственото й тефтерче разбужда задрямалата й емоционалност и я изправя срещу набор от предразсъдъци. Тези свои преживявания героинята описва със смущаваща откровеност и чувство за хумор, водена от убеждението, че истинската свобода граничи с желанието, на което си се отдал докрай.

 „Никога не съм принадлежала към категорията жени, които твърдят, че всички хотелски стаи си приличат. Че не са нищо повече от анонимно пространство, без собствен облик. Сега вече зная защо.“ Признанието на Анабел звучи като признание на самата Ема Марс, мистериозната авторка на трилогията „Хотели“. Никой не знае на колко е години, защото харесва възрастта си, каквато и да е тя. Книгите й преплитат реалност и фикция и отправят читателите на дълги странствания в многоуханните селения на чувствеността. Преведен в повече от петнайсет страни, „Хотели, Първа стая“ несъмнено чертае нови пространства в областта на еротичната литература.

Continue Reading
Advertisement