Connect with us

Lifestyle

Изложбата „Живите динозаври“ бе официално открита

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Уникалната изложба „Живите динозаври“ бе официално открита на 19.07 (сряда) в Морската градина на гр. Варна. Динозаврите ще гостуват във Варна до 03 септември 2017г.

Експозицията пристигна във Варна с 4 камиона, а за построяването й бяха необходими около 20 човека дневно. Цялостното изграждане и подредба на експонатите бе финализирано в рамките на 5 денонощия. Изложбата отвори врати на 10-ти юли и от ден първи се радва на огромен интерес сред жителите и гостите на морската столица.

Живите динозаври“ е уникална разходка в света на динозаврите, сред 24 вида движещи се макета на праисторическите животни в реални размери.  Експозицията е реализирана с изключителен подход към детайла и впечатлява с реализма на изработка на макетите, както и с интерактивните възможности на всеки един от динозаврите.

Събитието е част от програмата „Варна – Европейска младежка столица” 2017 и се реализира с подкрепата на Община Варна.

Advertisement

Билетите са на цени от 10 лв. за деца и 12 лв. за възрастни и могат да бъдат закупени на място.  Изложбата е достъпна за посетители всеки ден от 10 ч. до 22 ч. и е разположена непосредствено зад Пантеонът в морската градина.

Continue Reading
Advertisement