Connect with us

Музика

Изненадващо Бритни Спиърс обяви новия си албум ‘Glory’

Avatar

Публикувано

на

След премиерата на страхотния й нов сингъл „Make Me…“ ft. G-Eazy на 15/07 (и който дебютира на No. 17 в сингъл чарта Billboard Hot 100), Бритни Спиърс изненадващо обяви, че е готова с деветия си студиен албум, озаглавен “Glory”. Певицата обяви първо новината в Twitter и обеща на феновете си, че с предстоящия албум слага „началото на нова ера“. Албумът ще излезе на 26/08 в стандартна и делукс версия от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в дигитална версия (във всички легални платоформи за даунлоад и стрийминг) и на физически носител (CD). “Glory” излиза в стандартна и делукс версия с clean & explicit версии (цензурирано и нецензурирано съдържание на текстовете).

Предварителните поръчки за албума на физически носител стартират тази седмица (08/08) в онлайн магазина wwww.musicmall.bg. Всеки почитател на поп дивата поръчал албума в периода 08 – 25 август, ще получи специална отстъпка от стойността на продукта.

При предварителна поръчка на дигиталната версия на “Glory”, феновете ще получат моментален достъп до още един сингъл от новия албум – „Private Show“. Откъс от песента озвучава едноименната рекламна кампания на Бритни за най-новия й парфюм, носещ същото име „Private Show“.

Последният студиен проект на поп принцесата, озаглавен „Britney Jean“ излезе през 2013г. с пилотен и най-успешен сингъл от проекта „Work Bitch“. Албумът дебютира на 4-то място в „Billboard 200“. Междувременно Бритни Спиърс подписа договор за 30 милиона долара за серия от концерти в Лас Вегас. Договорът беше подновен през 2015-та година за още две години в резултат на изключителния успех на концертите й, регистрирали рекордна посещаемост.

Continue Reading
Advertisement