Connect with us

Събития

Източна мистика в новото Secret Garden Show

Avatar

Публикувано

на

Популярните и сексапилни български модели Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представят премиерно новото Secret Garden Show на 23 април (събота) в :PM Club!

Тематичното парти под заглавие „Akasha – The One and Only“  ще ни потопи във екзотични и еротични фантазии чрез универсалния език на танца, съчетан с впечатляващи костюми и концептуални музика и осветление.

Този път вдъхновение на Биляна и Невена е източната философия и по-точно „енергията, която произхожда от Великия Космос“. За индуизма, Акаша е основата на всичко съществуващо, първоизточник на материята. Тя е Духът – петият елемент след вода, въздух, земя и огън и главната й характеристика е звукът. На хинди „акаша“ означава „небе“. Според много модерни схващания, Акаша представлява колективното съзнание, съсредоточено в общ космически разум. Новото Secret Garden Show обещава чрез изкуството да свърже присъстващите с небесната светлина.

Костюмите в „Akasha – The One and Only“ , разбира се, са дело на Невена Воденичарска, а за сценичния грим и бодиарт ще се погрижи художничката Мишел Вълчева – носител на престижни международни награди в своята област.

Заедно с танцьорите на тематичното парти „Akasha – The One and Only“, зад пулта на :PM Club ще застанат и добре познатите български диджеи Jassen Petrov и Kaiski.

Advertisement

:PM Club отваря врати в 22:30 часа

Вход: 10 лева

Continue Reading
Advertisement