Connect with us

Музика

Иконата на черните партита в Гърция – SWAG в Club Mascara

Avatar

Публикувано

на

SWAG Greece

снимка: PR

Екипът на хитовите SWAG-партита, покорили родната публика през 2015-та, се завръща в София с ново клубно шоу, на сцената на DIAMOND BLACK

Най-популярната хип-хоп и ар енд би парти платформа в Гърция – SWAG, се завръща на клубната сцена в София с ново шоу. На 25 февруари, четвъртък, екипът, стоящ зад любимите на столичните рап фенове SWAG-партита, ще представи най-новaта си програма и взривяващо шоу в Club Mascara. Специалните гости на популярното Diamond Black парти ще пристигнат от южната ни съседка с екип от горещи swag-танцьорки, диджеи и официален хост на вечерта, в нов състав, но с още по-възпламеняваща енергия на сцената. Зад пулта ще избухнат DJ Cool Gee, DJ Balou и хост Paul D, а „бащата на българския хип-хоп“ DJ Stancho, ще покаже кой е сред най-добрите у нас. Мръсни хип-хоп танци, twerk, swag-style, мощни бийтове, провокации и адреналин – запазена марка на гръцкия тийм, ще разтърси Club Mascara до ранните часове на нощта.

MASCARA_fanpage_2502

Петък вечер, 26 февруари, Club Mascara ще поднесе микс от най-доброто в хип-хоп и хаус музиката, съчетавайки по брилянтен начин двата стила в една взривяваща колаборация между специалният гост от Гърция DJ Miro и едни от най-обичаните и талантливи родни диджеи DJ Fed, DJ Ray Bon & VKO. На сцената ще се изяви и родният дъбстеп танцьор BallaN.

Събота, 27 февруари, каним на дансинга феновете на електронния саунд, с ритъма на любими house, deephouse и ‪‎nudisco парчета, подбрани в специална селекция за най-големите купонджии от парти иконите Kaiski, DJ Steven и Dimo BG! Всяка събота Club Mascara ще поднася и специален подарък към всички, които обичат купона през уикенда да продължава до изгрев слънце, че и дълго след него, със специално афтър-парти след 4:00 часа, с вход свободен!

Advertisement

Club Mascara – бъди част от легендата!

Continue Reading
Advertisement