Connect with us

Lifestyle

Инвестицията в качествени продукти за грижа за кожата спестява над 1000 лева на година

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Какво е общото между математиката и грижата за кожата? Оказва се, че много, особено ако искаме да бъдем информирани потребители, които правят избор, водени от качеството, а не от количеството. Знаем, че това не е лесна задача, особено днес, когато отвсякъде ни заливат предложения за отстъпки. Ето защо, преди да добавите даден продукт към пазарската си количка, е важно да прецените дали атрактивната цена идва с високо качество, или прикрива липсата на такова. Експертите от водещия козметичен бранд FOREO направиха това за вас и изчислиха колко всъщност може да спестите, като инвестирате в по-скъпи продукти за грижа за кожата.

Пазарувайте умно

Еднократните разходи от няколко стотин лева на пръв поглед може да изглеждат твърде високи. В дългосрочен план обаче това е инвестиция, която се отплаща и която е с грижа за вас и природата. Така ще си гарантирате, че няма да замърсявате околната среда с ненужни отпадъци от некачествени и дефектни устройства или батерии, които ще захвърлите след време, неудовлетворени от първоначалния им избор. Когато пазарувате, опитайте се да избягвате прибързани решения и да избирате продукти информирано.

Инвестирайте в себе си

Advertisement

Какво ще стане, ако сравним ефектите от иновативно устройство за грижа за кожата като FOREO UFO 2 или UFO mini 2 с посещение в салон за красота?

Еднократната терапия в салон обикновено включва почистване, масаж и маска за лице, което средно варира между 50 и 100 лева. Но можете да постигнете подобен ефект у дома, всичко, от което се нуждаете, е звуково устройство UFO 2 или UFO mini 2, за което плащате съответно по-малко от 550 лева или 350 лева. Това се равнява на около 11 или 6-7 посещения при вашия козметик.

UFO 2 и UFO mini 2 обаче издържат много по-дълго и предоставят на кожата ви допълнителни предимства – чрез правилната комбинация от температура и интензивност на пулсациите те помагат за по-доброто усвояване на активните съставки от маската, крема или серума, отварят порите и отпускат мускулите на лицето. Благодарение на вградената функция за криотерапия, те намаляват подуването и стягат кожата, докато LED светлината действа срещу бръчки, акне, зачервяване и озарява кожата. Собствен СПА салон у дома!

Числата не лъжат

Ако искате да имате поддържана кожа и да посещавате козметик 1-2 пъти месечно, след малко повече от половин година бихте изчерпали бюджета, който би бил инвестиран за едно UFO 2 или UFO mini 2. A при правилна поддръжка, те могат да се използват 10 години!

Advertisement

Ако добавим към посещенията в салони за красота и свързаните с тях разходи като пътуване и други специални услуги като LED светлина или криотерапия, сметките се покачват обозримо. А ако искате да използвате маска от серията на FOREO като част от домашното СПА лечение, най-скъпата ще ви струва по-малко от 4 лева. Да не говорим, че няма да е нужно да пътувате никъде, което също ви спестява време.

Заключение

Всеки мечтае за перфектна кожа на разумна цена, затова нямате повече оправдания за това да не преценявате предварително плюсовете и минусите, когато купувате козметични продукти. Избирайки смарт звуково устройство като UFO 2 или UFO mini 2 на шведската марка за красота FOREO, можете да бъдете сигурни, че:

  • спестявате в дългосрочен план;
  • инвестирате в качествен продукт, който осигурява незабавно видими резултати;
  • получавате продукт с най-високо качество, както по отношение на функциите, така и на използваните материали – продуктът няма да се счупи след няколко употреби и ще ви служи много години;
  • поддържате европейска марка и не участвате в търговията с фалшификати.

Уточнение

За изчисленията по-горе са използвани най-скъпите налични маски FOREO и пълната цена на устройството UFO 2/ UFO mini 2. През годината обаче можете да закупите и двете със значителна отстъпка, така че спестените разходи ще бъдат още по-големи.

В България продуктите на FOREO за грижа за кожата могат да бъдат закупени на www.foreo.com, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на www.notino.bg. Хитовата продуктова серия LUNA на бранда се състои от смарт устройства за почистване на лице от ново поколение. Те съчетават ултразвуково почистване с разнообразие от режими за стягащ точков масаж. UFO пък е продуктова серия масажни устройства, които чрез звукови пулсации ускоряват попиването на различни продукти за лице (маски, кремове, серуми) в кожата и така ефектът им се ускорява. Иновативният уред осигурява професионално и луксозно СПА изживяване за лице от уюта на дома само за 90 секунди, което прави кожата по-гладка и сияйна.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement