Connect with us

Lifestyle

Иновативна антицелулитна терапия Avon Solutions Termal-active с Л-карнитин

Avatar

Публикувано

на

Всички искаме да влезем в перфектна форма за лятото, да имаме стегната и гладка кожа без целулит. Сега не сме сами в желанието и усилията си. Иновативната антицелулитна терапия на Avon – Solutions Termal-active дава възможност на дамите да постигнат един размер по-малко само след 4 седмици. Терапията води до по-стегнат вид и намаляване на целулита като затопля кожата и подобрява микроциркулацията. С новата формула лесно и по забавен начин можем да влезем във форма и да намалим видимостта на целулита като възстановим по-гладкия вид на кожата си.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]Без име[/media-credit]

Тайната на термоактивния серум се съдържа в Л-карнитина, който спомага за изгаряне на мазнините в клетките. Avon Solutions termal-active моментално затопля кожата, като стимулира микроциркулацията, за да ускори процеса на усвояване на активните съставки. Също така подпомага по-бързото изгаряне на мазнините за по-стегнат вид. С нея могат да бъдат третирани проблемни области на корема, бедрата и седалищните части.

 

Подходящ е за всякакъв вид кожа и се нанася след душ върху суха кожа. При чувствителна кожа, термоактивния серум се нанася 30 минути след душ за по-нежен загряващ ефект.

Терапията постига още по-добър ефект при редовно ползване и в съчетание със здравословно хранене и спорт. Специално разработено съдържание със  съвети за диети и упражнения помaга на дамите в усилията им за по-стегната и гладка кожа.

Advertisement

Информацията, оформена в три категории можете да видите тук:  https://www.avon.bg/1razmerpomalko.

 

Continue Reading
Advertisement