Connect with us

Tехнологии

Ирена Петкова е новият мениджър „Дигитални комуникации“ в Avon за регион Балкани

Avatar

Публикувано

на

Irena Petkova digital manager Balkans small

Ирена Петкова поема поста мениджър „Дигитални комуникации“ в Avon за регион Балкани, като от август тази година тя отговаря за управлението на дигиталните проекти и осъществяването на планираните кампании за региона. Основна задача за нея е развитието на платформата за електронна търговия, която е сравнително нова за Компанията за жени. Ирена работи и за създаването и управлението на ефективни тактики за клиентско сегментиране на пазара, за различни промоционални предложения, както и за осъществяване на маркетинг стратегията, обвързана с онлайн съдържанието.

„Особено се гордея, че с екипа ми успяхме да предоставим на Представителите на Avon още една възможност за развитие с платформата за онлайн търговия, а на клиентите ни – съвременен начин за общуване с марката. Всеки ден работим за подобряване на опита и преживяването на потребителя в онлайн среда и резултатите са налице”, споделя Ирена Петкова.  „Вдъхновяват ме предизвикателството и успехът, както на моя екип, така и на всички Представители, които с ентусиазъм прегърнаха онлайн възможностите, които Avon предлага“, допълва тя.

Като мениджър „Дигитални комуникации“ за България, Албания, Македония, Сърбия и Черна гора Ирена Петкова поема предизвикателната задача да повиши ангажираността на независимите Представители на Avon в дигитална среда и да постигне максимално използване на онлайн възможностите на компанията. Това е много благодатно поле за развитие, в което Представителите могат да подобрят своите резултати. Платформата за онлайн пазаруване, част от avon.bg, предлага денонощен достъп до повече от 1000 продукта, като потребителите регулярно получават допълнителни отстъпки и специални предложения. С няколко лесни стъпки тя позволява на клиента да избере и да се свърже с предпочитания  от него Представител, а от друга страна самите Представители могат да развиват и подобряват персонализираните си онлайн магазини и да се възползват от възможностите на онлайн средата.

Ирена Петкова се присъединява към екипа на Avon през 2013 г. с 14 години опит в дигиталната и маркетинг сфера. До момента тя е супервайзор “Уеб маркетинг“ за Балканите. Ирена е реализирала множество успешни кампании в рамките на Компанията за жени, като основна нейна заслуга е събирането и управлението на екипа от специалисти по електронна търговия в България и Сърбия.

Основен приоритет за Avon от създаването на компанията преди близо 130 години досега e да вдъхновява жените, предоставяйки им възможности за развитие и успешно израстване в професионален и личен план. Дългосрочната политика в тази посока превръща Компанията за жени Avon в бизнеса с най-голям брой жени на мениджърски позиции в световен мащаб, както и в най-предпочитания работодател, работещ за полова равнопоставеност на служителите. Компанията за жени е посветена на това да осигури повече възможности на дамите и да подобри начина им на живота, като им вдъхва увереност да преследват своето щастие, успех и признание във всяка една своя лична и обществена роля.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement