Connect with us

Музика

ИРИНА ФЛОРИН с акустичен концерт в Sofia Live Club

Avatar

Публикувано

на

След силното завръщане на българската музикална сцена, поп певицата Ирина Флорин ще направи и първия си концерт в Sofia Live Club на 24-ти февруари 2017 от 22.00ч.

След дългогодишна пауза, тази година популярната певица се завърна на родната сцена с ударно турне в страната, а през 2017-та планира да издаде и нова продукция. С концерта си в Sofia Live Club, Ирина Флорин ще даде старт на поредица от концерти, които е планирала за догодина.

На 24-ти февруари феновете на българската поп музика ще се могат да се насладят на хитове като „Пътуване“, „Цвят лилав“, „Мога“, „Вятърът спи“, „Вчерашни цветя“, „В трето лице“, „Код любов заличен“, „Някой ме вика“, „Друга’, „Докога“ ,“Тихо“ и всички останали песни от творчеството на певицата. Репертоарът ще бъде специално преаранжиран и поднесен по-най завладяващия начин за публиката, а на сцената заедно с Ирина Флорин ще се качат популярни български музиканти.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 20 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: SOFIA LIVE CLUB, OMV, щанд EVENTIM – The Mall, Билетен център НДК, Usit colours, Технополис, Арена Армеец и др.

Цената на място ще е 25 лева.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement