Connect with us

Funk

Истинският DAM-FUNK звучи в София след 2 дни

Avatar

Публикувано

на

На 15 октомври, четвъртък, звукът на истинската фънк музика от Лос Анджелис ще се пренесе в клуб MixTape 5. Нов, свеж и енергичен фънки бийт от DAM-FUNK ще раздвижи  столичния клуб в 23:00 часа. Преди Деймиън “Dam-Funk” Ридик и неговата банда обаче, ще чуем DJ Dimitri SoEmotional.

Ъндърграунд гуруто на берлинската сцена Dimitri SoEmotional, в чийто артистичен псевдоним няма нищо случайно, ще открие фънк вечерта точно в 22:00 часа. В парчетата, които прави за Cocktai lD`Amore Music, Slow Motion Records и Royal Athlete, той изследва пулса на денс музиката и грууви ритмите. Стилът му повече от добре изпълва дансинга, а това е една перфектна основа за шоуто на DAM-FUNК, който пък съчетава буги, модерен соул, електро-фънк и джаз с лекота и вроден усет за ритъм.

Билети в предварителна продажба на цена от 25 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM. Цената на входа в деня на събитието ще е 30 лв. Вратите отварят в 22:00 часа, заедно със сета на Dimitri So Emotional. В 23:00 часа стартира шоуто на DAM-FUNK.

Continue Reading
Advertisement