Connect with us

Музика

Италианки предлагат брак на 2Cellos

Avatar

Публикувано

на

2Cellos Photo 2 2017

Две италианки са сред най-верните фенове на най-успешното инструментално дуо на нашето време 2CELLOS. Освен че харесват музикалните шедьоври, които хърватските чеслисти Лука Сулич и Степан Хаузер изпълняват, Лучия и Паола се надяват да имат възможността и да се запознаят лично с кумирите си, а защо не и да излязат с тях на вечеря.

За последните няколко години двете приятелки от Сицилия са посетили над 20 концерта на музикантите из цяла Европа, включително на четири от изминалите им изяви през миналия месец в Италия – 26 юни в Рим, 27 юни в Борджа, 29 юни в Пистоя и 30 юни в Падуа. Заради натовареното си ежедневие няма да имат възможността да посетят повечето от концертите от предстоящото турне на 2CELLOS в Европа, но вече са си закупили билети за шоуто в София на 4 декември в зала „Арена Армеец“. Според италианската преса Лучия и Паола постоянно се шегували, че искат да предложат брак на Лука и Степан и нищо чудно да се престрашат да го направят именно в България.

Спектакълът е в подкрепа на последия албум на 2CELLOS – Score, който включва някои от най-красивите мелодии от филми и телевизионни сериали, но представени в нови аранжименти за виолончело и оркестър. 2CELLOS ще чуем на живо на 4 декември 2017 в зала „Арена Аремеец“.

Билети за концерта, част от световното турне на талантивите музканти може закупите в касите на ОМV, EASYPAY, EPAYGO.BG, THE MALL и EVENTIM.BG на цена от 50 до 110 лв.

Continue Reading
Advertisement