Connect with us

Събития

И победителят е…

Avatar

Публикувано

на

ЗАВРЪЩАНЕ е най-новата продукция на немската компания Machina Ex – онлайн пърформанс-игра, която отразява настоящата пандемична обстановка и може да се гледа и съпреживява изцяло от компютъра вкъщи. Представянето в рамките на ACT Фестивал за свободен театър / ACT Independent Theatre Festival и Sofia Game Night е премиера извън Германия.

Победителят в нашата игра е Катрин Великова, която печели 2 билета за онлайн предизвикателството на ACT Фестивал за свободен театър / ACT Independent Theatre Festival.

Напомняме, че в Homecoming зрителите/играчите си остават вкъщи заедно. От там те се отправят да изследват една история, която достига далеч отвъд собствените им четири стени, в познати и далечни пространства в интернет, представления на живо и чат сесии.

Докато предстартовото броене е в пълна сила, бихме искали да ви напомним и, че със своята богата онлайн програма Sofia Game Night ще постави на фокус компютърните и мобилни игри и разработчиците от София. Тя ще включи виртуални събития, срещи с разработчици, презентации, онлайн изложби, стендъп комедия и ще бъде покана към публиката да преоткрие София по един нетрадиционен начин – в Minecraft.

Събитията са с вход свободен, но със задължителна предварителна регистрация поради съображения за сигурност. Обявяването на програмата и записването за събитията започва в началото на октомври. Следете сайта на Sofia Game Night за повече информация.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement