Connect with us

Музика

Йелена Карлеуша: „Харесвам много Гери Никол“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Сръбската звезда очаква покана, за да се срещне и с българските си фенове

Зимният курорт Копаоник за трета година бе домакин на MUSIC WEEK 2018. Фестивалът за кратко време стана едно от най-популярните музикални събития в региона.

Сръбската звезда Йелена Карлеуша буквално взриви публиката във ВИП залата на Grand Hotel. Пред повече от 2000 души поп дивата изнесе истински шоу пърформанс. Съпругата на футболната звезда Душко Тошич /ФК „Бешикташ“/, пя и танцува повече от два часа и доказа, че наистина е най-провокативната медийна личност на Балканите. По време на изпълнението на хита си „„Ide maca oko tebe“, Карлеуша покани на сцената млад мъж, който съблече, а зрителите подкрепиха смелчагата със силните си аплодисменти.

През миналата година Йелена пусна дуетното си парче с Азис „ O.S.T.A.V.L.J.A.M.T.E“, което предизвика истински фурор в Сърбия. Песента има почти 29 000 0000 гледания в платформата YouTube и продължава да бележи рекорди.

Advertisement

„Азис е изпълнител, който много обичам и ценя. С удоволствие слушам неговите песни и обожавам гласът му. Аз го потърсих, за да направим този дует и той беше въодушевен от идеята. Дойдох в България и записахме песента за около час работа в студиото. С него се работи много лесно, защото е голям артист“, сподели балканската сензация.

снимка: ПР

Облечена в тоалет от последната колекция на Версаче, Йелена посрещна журналистите преди участието си на MUSIC WEEK 2018  и даде ексклузивно интервю за българския екип. „Очаквам покана от България и ще ви гостувам с удоволствие. Обичам българската музика, а вашите певици са изключително красиви и изглеждат като световни топмодели. Музикалната ви продукция е наистина на световно ниво“, категорична бе русата дива. Карлеуша призна, че е голям фен на Гери Никол, а най-много й допадат песните и стайлинга на родната аренби звезда.

„Записвам песни и подготвям нов музикален албум. От месец юли стартира моето турне в различни балкански градове. Големият спектакъл ще бъде на стадион „Ушче“ в Белград през 2019 година. Очаквам да има повече от 100,000 души на концерта. Използвам случая да поканя и българските си фенове“, заяви Йелена Карлеуша.

Continue Reading
Advertisement