Connect with us

Музика

Йоанна Драгнева е водеща на откриващата церемония на Детската Евровизия 2015

Avatar

Публикувано

на

Joanna Dragneva 1

снимка: PR

Бляскава откриваща церемония ще отбележи началото на празничната седмица на Детската Евровизия 2015. Събитието ще се проведе на 15 ноември от 20:30 ч. и ще бъде предавано на живо в телевизионния ефир. В рамките на 90-минутната гала вечер 17-те делегации от Албания, Армения, Австралия, Беларус, България, Грузия, Ирландия, Италия, Македония, Малта, Русия, Сан Марино, Словения, Сърбия, Холандия, Украйна и Черна Гора ще преминат по червения килим като истински звезди. Малките певци ще бъдат снимани в кратка фотосесия за медиите. Те ще бъдат посрещнати от водещата на церемонията Йоанна Драгнева, която ще съпроводи всички участници по червения килим. Популярната певица, която участва на Евровизия 2008, ще представи всички малки участници, като им зададе няколко въпроса на английски. Йоанна Драгнева ще има и отговорната задачата да води и жребия за разпределение на стартовия ред за конкурса.

Официалната церемония по откриване на Детската Евровизия 2015 ще постави началото на седмицата за репетиции и приготовления преди голямата вечер на 21 ноември, когато в Арена Армеец ще се реши кой от 17-те участника ще стане победител в най-престижния детски песенен конкурс на годината.

Йоанна Драгнева бе избрана за домакин на откриващата церемония от БНТ, след специален кастинг  на European Broadcasting Union (EBU), на който се явиха и други български звезди. Йоанна Драгнева стана популярна с участието си в групата „Deep Zone Project”, с която представи България през 2008 година на конкурса Евровизия. Певицата участва непрестанно в концерти и клубни изяви както в България, така и в страни като Англия, Португалия, Турция, Украйна, Малта, Румъния, Гърция, Сърбия, Кипър, САЩ, Китай и др. През годините Йоанна е била водеща на много събития и церемонии в телевизионния ефир. Интересен факт е работата й като музикотерапевт, както и активната й дейност като доброволец в редица национални благотворителни кампании в подкрепа на деца със специфични потребности.

Continue Reading
Advertisement