Connect with us

Lifestyle

Кажете „да“ на летните приключения на плажа

Avatar

Публикувано

на

Photo 4

Резервирайте полет на страхотна цена сега на wizzair.com и през WIZZ приложението  

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, днес предлага уникална отстъпка от 20% за полетите си до морски дестинации. Местата на промоционални цени са вече в продажба, а отстъпката е валидна за всички полети до Португалия, Гърция, Малта, Италия, Испания, България, Кипър, Хърватска и Черна гора. От офертата могат да се възползват всички пътници до полунощ днес, а периодът на пътуване е без ограничения.

Към днешна дата Wizz Air предлага удобни полети от София до изкусителните морски перли: Лисабон (Португалия), Миконос (Гърция), Малта (Малта), Бари и Катания (Италия), Аликанте и Валенсия (Испания), Ларнака (Кипър). От Варна авиокомпанията пък лети до слънчевите Ларнака и Атина. Независимо дали мечтаете за съблазнителен морски тен, плажни партита и коктейли, или искате да се запознаете с интересна нова страна и култура и да си починете добре, богатото разнообразие от морски дестинации на Wizz Air може отговори на всяко едно от тези очаквания и даже ще ги надхвърли. А възползвайки се от днешната отстъпка на авиокомпанията, клиентите не само ще изберат да летят на изгодна цена, но и ще подкрепят отговорното и екологично пътуване на борда на най-зелената флотилия в Европа**.

Когато и да решите да посетите някоя от прекрасните плажни дестинации на Wizz Air, сега е моментът за резервация на wizzair.com. Специалното намаление от 20%* за полети от и до Португалия, Гърция, Малта, Италия, Испания, България, Кипър, Хърватска и Черна гора е валидно единствено днес, така че българските клиенти имат време до полунощ да се възползват и да подарят на себе си или на близките си едно незабравимо лятно приключение. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си, ако не са сигурни за периода на пътуване или маршрута – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация без допълнителни такси. Използването на тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Advertisement

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Щастливи сме да предложим днес на българските ни клиенти тази страхотна оферта от 20% отстъпка* за всички наши полети до морските страни в нашата мрежа. Лятото е любимият сезон на много българи. Всички го свързват със слънце, пясък, море, партита, пътувания, смях и много усмивки и нашите морски дестинации предлагат именно това. Независимо за кога планирате лятната си отпуска, мрежата на Wizz Air има богато разнообразие от слънчеви курорти и то на намалена цена днес. Така че призоваваме клиентите да се възползват от чудесната ни промоционална оферта и да направят своите резервации още сега на wizzair.com. Приятелски настроеният ни български екипаж с нетърпение очаква да ви посрещне на борда на един от самолетите ни! Нашите засилени мерки за безопасност пък ще ви осигурят възможно най-безопасните условия на борда на най-зелената флотилия** в Европа.“

*20% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция се прилага на 20 юли 2020 г. от 00.00 до 23.59 ч. CEST и важи единствено за всички полети на Wizz Air от и до Португалия, Гърция, Малта, Италия, Испания, България, Кипър, Хърватска и Черна гора без ограничение в периода на пътуване. Промоцията се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ, и не важи за групови резервации.

**Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).

Continue Reading
Advertisement