Connect with us

Общество

Какво харесвам в eMAG? – думата имат клиентите  

Avatar

Публикувано

на

10 Years Bulgaria .jpg jpg

Разнообразие, коректност, добри цени, лесно и удобно пазаруване са сред популярните предимства на платформата за електронна търговия, които посочват участниците

По случай десетата си годишнина у нас, в края на миналата година eMAG проведе играта „10 години eMAG България носят 110 награди“, като едно от условията, освен абониране за електронния бюлетин на платформата за онлайн шопинг, беше участниците да споделят своя отговор на въпроса „Какво най-много харесвам в eMAG?” във формата за участие на платформата.* Инициативата събра над 14 400 уникални участия, които донесоха 110 награди под формата на ваучери изтеглени на томболен принцип, и заедно с това показаха кои са предимствата на платформата, предпочитани и ценени от нейните клиенти.

Разнообразие на предлаганите продукти и категории, добри цени, коректност и лесно и удобно пазаруване са сред най-често споменаваните преимущества на eMAG, като наред с тях участниците в играта споделят своето удовлетворение от сайта на онлайн ритейлъра („“Бързото купуване на всичко необходимо само с няколко клика!”), мобилното приложение („Достъпното приложение на eMAG и лесното пазаруване с него.“), добрите цени („…бързо онлайн пазаруване на добри цени…“) и екипа на eMAG („Харесвам eMAG заради сърцата и отговорна робота на всички от екипа. Голямо Благодаря!”). Лоялното отношение през годините също е оценено („Лоялността и разбирателството от екипа на eMAG, които не веднъж са ми помагали, когато изникне проблем с дадена услуга или продукт), както и предлагането на различни продуктови категории („Дава нов хоризонт за пазаруването на техника!“). Отговорите показват, че електронната търговия вече е част от ежедневните навици на потребителите, някои от които от години следят развитието на eMAG у нас („Това, че въведоха Black Friday в България…”). **

„Искаме да изкажем огромната си благодарност към нашите клиенти, без които днес нямаше да сме един от лидерите в сектора си в България. Вие ни мотивирате винаги да сме една стъпка напред, да гарантираме високи стандарти на качество и услуги, предлагайки разнообразие от услуги и продукти на добри цени, да предоставяме всевъзможни опции и иновации и да търсим нови и нови начини да направим ежедневието по-лесно и приятно, защото в eMAG „Търсенето никога не спира““, каза Мирослава Станева, Бранд маркетинг мениджър на eMAG България.

Вижте още някои от отговорите на участниците в играта:

Advertisement

„В eMAG харесвам голямото разнообразие от продукти – винаги намирам това, което търся, страхотните промоции и коректното отношение към клиентите! Честит Рожден Ден! Страхотни сте!“

“Поръчвала съм много неща от емаг и никога не съм била разочарована от това което съм получавала. Всичко е бързо, лесно, точно и удобно! Е, как да не харесвам емаг? Обичам го даже!”

“Най-много в емаг харесвам това ,че където и да съм мога да получа всичко бързо и ако не е по вкуса ми да го върна баз проблеми !”

“Богато разнообразие от артикули,продукти на добри цени,бързо обслужване и комуникация.Мога да прочета и сравня мнения за различни неща.Като цяло много са нещата ,които харесвам.Честит празник!”

“Честит рожден ден на eMAG! Най-много харесвам отличните ценови оферти, отличното качество на закупените продукти, също така и вниманието към клиента, когато има имен ден вие давате подаръчен ваучер, както и страхотната политика за възможност за връщане и замяна на продукти. Поръчвам почти всичко от eMAG и винаги съм оставал изключително доволен. Продължавайте да се развивате и да работите все така професионално!”

Advertisement

“Тук мога да намеря всичко, което ми е необходимо, та дори и някой неща, които съм пропуснала в списъка за пазаруване. Благодаря ви, че ни радвате вече 10години.”

“Все още съм на мнението си от преди 10 години.Бързо лесно и удобно пазаруване,без да губя време в обикаляне по магазини,а спестеното време прекарвам удома с близките си!”

“еMAG винаги е първият ми избор когато търся нещо! Храсва ми това че всичко което търся го намирам в eMAG ! Харесва ми разнообразието от продукти които се предлагат в eMAG, повечето от които на много добра цена! Сайта и приложението са много практични, лесно се борави с тях, поръчването на продуктите става много бързо и лесно!”

„Пазарувам от eMAG от ден първи. 90 % от от пазаруването ми е от вас. Следя редовно промоциите и се възползвам от тях. Благодаря!“

„Клиент съм на ЕМАГ от много години. Винаги когато търся да закупя нещо, първо проверявам в ЕМАГ. Тук намирам често най-добрите цени на даден продукт и получавам бърза и сигурна доставка. Когато е имало проблем с някой продукт съм го връщал бързо и безпроблемно!Ч

Advertisement

„eMAG е страхотен сайт, където може да откриеш всичко. Точно това ми харесва най-много – разнообразието от продукти и достъпните цени. Честит рожден ден, eMAG!”

„Богат и качествен асортимент продукти, бързи, точни и коректни в обслужването!”

„За всеки уред чета отзиви, което много ми помага да направя правилния избор. eMAG винаги е бил коректен с мен при проблеми, свързани с гаранция или връщане на продукти, за което съм много благодарна. Всяка пратка пристига навреме. Удобно е, че всички гаранции на уреди са ми на едно място , в електронен вариант . Коректно и професионално отношение.”

„Започнах да пазарувам в еMAG преди повече от две години. Останах много доволна от еспедитивността на доставките, голямото разнообразие на различните продукти и марки. Страницата е много удобна и с достатъчно филтри. Поръчката е много лесна.”

*Играта „10 години eMAG България носят 110 награди“ беше проведена на платформата emag.bg в периода 5-31.12.2022 г. с условия за участие отговор на въпроса „Kакво харесвам най-много в eMAG” на лендинг страницата на играта и абонамент за бюлетина на eMAG.

Advertisement

**Запазено е оригиналното изписване на отговорите.

Continue Reading
Advertisement