Connect with us

Lifestyle

Как да изглеждаме стилно и модерно с настъпването на пролетта 

Avatar

Публикувано

на

Firefox Screenshot 2022 03 29T17 48 11.646Z

На помощ идва eMAG със специалната си селекция Fashion New In

Дойде това време в годината, когато с широка усмивка прибираме палтата и дебелите дрехи, за да направим място за пролетното настроение – и, разбира се, преходния пролетен гардероб. С актуалната кампания на eMAG Fashion New In не само можем да си сверим часовника с горещите фешън тенденции, но и да открием истински находки, и то на оферта. Точното място за модно приключение, в което не е нужно да се обикалят магазини и бързо и удобно можем да намерим отговора на вечния въпрос „Какво да облека?“.

Ето и съветите на модните дизайнери за пролет 2022.

Разчитайте на базовия си гардероб с фокус върху класическите елементи, което ще е добра основа да създавате оригинални, но и комфортни визии. Винаги взимайте предвид личния си стил и нуждите спрямо ежедневните Ви ангажименти.

Класическите памучни тениски на GAP или пуловерите Lucy на Pepe Jeans London с актуалното за сезона V-образното деколте са основа за повечето пролетни визии. Съчетават се отлично с леки якета като парката на G-Star RAW или денима на GAP. Тези връхни дрехи са идеалното решение за все още хладните пролетни вечери или когато вали.

Advertisement

Firefox Screenshot 2022 03 30T21 00 26.057Z

Тенденцията тази пролет за панталони е памук в екрю като тези на United Colors of Benetton, както и прави дънки в по-тъмен цвят като моделите на Esprit. 

Добрата новина е, че трендът на удобните бели кецове продължава да е актуален, а ако искате да разнообразите, може да погледнете кремавия десен от модела Cassia на Puma.

Със сигурност, за да може да се насладите пълноценно на идващото лято, си струва да надникнете в селекцията дамски и мъжки слънчеви очила на eMAG, още повече, че до 4 април 2022 г. имате възможност да използвате и ваучер за 15% отстъпка.

Както винаги, когато пазарувате от eMAG получавате и предимствата да пестите време и усилия в търсене на находки, голям избор, разнообразни опции за плащане, възможност за доставка до адрес, до над 3000 точки за получаване или вземане от един от трите шоурума на eMAG. Удобство е и опцията за безплатно връщане 30 дни след получаване на поръчките, валидна за продукти, предлагани от eMAG в тяхната пролетна кампания за мода.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement