Connect with us

Култура

„Как да преживеем скандала“ ще очарова почитателите на „Бриджъртън“

Avatar

Публикувано

на

Как да преживеем скандала снимка scaled

Дебютният исторически романс на Самара Париш разказва историята на едно скандално запознанство, след което нищо няма да е същото.

Невъзможни любови, заможни семейства и порядките и предразсъдъците на английското висше общество в началото на XIX век вдъхновяват някои от най-вълнуващите романтични сериали и романи през последните години.

„Как да преживеем скандала“ от Самара Париш е възпламеняваща история в духа на феномена „Бриджъртън“, в която  истинската любов разцъфва неочаквано.

Лейди Амелия Крофтън цял живот е възпитавана така, че един ден да бъде перфектната херцогиня. Тя е диамант във висшето общество. Лидер в светските кръгове в Лондон. Може с лекота да организира най-зашеметяващия прием и да управлява огромно домакинство.

Всичко, за което някога е мечтала е само на крачка разстояние. Единственият ѝ проблем е, че херцог Уайлдфорд – благодорникът, за когото е сгодена още от дете, изобщо не бърза да се ожени за нея. Особено когато я заварва без придружител, с раздърпани дрехи и в компанията на друг мъж.

Advertisement

Едно голямо недоразумение заплашва да прерастне в истински скандал, а безупречната репутация на лейди Амелия е в сериозна опасност… За да запази честта си, тя ще трябва да се омъжи за напълно непознат мъж – без титла и без обноски.

Бенедикт Астърли никога не си е представял, че едно добро дело ще промени живота му изцяло. Определено не е предполагал, че измръзналото момиче, което спасява от преобърната карета по време на снежна буря, съвсем скоро ще стане негова съпруга. И че ще се окаже богата и надута аристократка – всичко, което той най-много ненавижда.

Хванати в капана на брак, който не желаят, Амелия и Бенедикт ще трябва да се намерят как да преживеят скандала, който може да им отнеме всичко, спечелено с толкова много труд – нейното място във висшето общество и неговия бизнес, който изкарва прехраната на много хора.

Но ще могат ли пълни противоположности като тях да намерят пътя един към друг? А възможно ли е в сърцето на другия да открият скрита част от себе си?

Изпъстрена с хумор, остроумие и страст, „Как да преживеем скандала“ е пищен разказ за любовта, по-силна от всички предразсъдъци. Самара Париш дебютира като истинска майсторка на романтиката и увлича читателите в незабравима история.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement